Şimdi Ara

17 inc notebook tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17 inc düşünüyorum. 1920 çözünürlüğü olan. Lenovo uygun gibi ama dış kalitesi iyi değilmiş gibi asus kalite ama fiyat yüksek msi düşünüyorum siz nedersiniz. Fiyat 3000 gibi pcdepo uygun ama firma probleminden bahsediliyor onu eledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• link için teşekkür ederim bu modelin i5 ve i7 si arasında kaldım. Ayrıca i7 nin vatanda bluerayli modeli var. Blueray gereklimi onuda bilmiyorum. Bluray yazsa düşünürüm ama sadece okuyucudur herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqua07

hocam sanırım şu işinizi görecektir;http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2oe267xtr-core-i54200m-8gb-1tb-gtx765m-2gb-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_51366/

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperxf

link için teşekkür ederim bu modelin i5 ve i7 si arasında kaldım. Ayrıca i7 nin vatanda bluerayli modeli var. Blueray gereklimi onuda bilmiyorum. Bluray yazsa düşünürüm ama sadece okuyucudur herhalde

Laptopun özellikleri açısından i7 tercih edebilirsin.
    hem oyun hem diyer ufak tefek işlerini yapabilirsin. Birçok oyunu high'de acabilirsin
    batfiel 3-4 ultra acan bi ara yorum yazan görmüştüm,yanlış hatırlamıyorsam oda.
    Rahatlıkla bu oyunları high'te açarsın.
    Blueray diyorsun laptopun özelliklerinde açıklaması lazım özelliklerini tam bilmeden alma.
    İyice bak sitelere.

Firma problemlerini bilemeyecem.
    Oluyor öyle şeyler.

Not:Karar senindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeDos -- 11 Mart 2014; 17:39:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    34 inc monitör tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    55 inc TV tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.