Şimdi Ara

17 m2 için Klima seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

17 m2 odama klima düşünüyorum (ısıtmada yapabilecek) ancak çok kararsız kaldım ,seçenekler ;

Mıt.elektrik MSH-GE25VB düz , nakit : 1200 tl
    hitachi 10EH1 inverter , nakit : 1700 tl
    fuji 9000 inverter , nakit : 1720 tl
    Auer 12000 BTU Klima , nakit : 720 tl (özellikle orta segmentte bunu çok övdüler)

tavsiyelerinizi bekliyorum.

(şehir Manisa,oda batıya bakıyor,tek cephe,5.kat,çift cam,günde ortalama 6 saat kullanılacak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geofrey -- 27 Ocak 2010; 16:53:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: geofrey

Merhaba ;

17 m2 odama klima düşünüyorum (ısıtmada yapabilecek) ancak çok kararsız kaldım ,seçenekler ;

Mıt.elektrik MSH-GE25VB düz , nakit : 1200 tl
    hitachi 10EH1 inverter , nakit : 1700 tl
    fuji 9000 inverter , nakit : 1720 tl
    Auer 12000 BTU Klima , nakit : 720 tl (özellikle orta segmentte bunu çok övdüler)

tavsiyelerinizi bekliyorum.

(şehir Manisa,oda batıya bakıyor,tek cephe,5.kat,çift cam,günde ortalama 6 saat kullanılacak)

arkadaş listen olmaış ya hiç o markaların içine auer yazılırmı o neki bence direk forumu okuyarak fujitsu yada general alan bu soguklarda hiç sorun çıkarmayan marka bu markadır, forumdan bir beyde mansiadan general ile ısınıyor çok memnun hem fiyatlarıda baya iyi, general fiyatları izmirde araştırın ümit ticaretden

• Bende 17 m2 için soru sordum klima tavsiye bölümüne daha cevap gelmedi Ama kafama takılan buradaki klima bayileri nin hepside (Salihli) 17m2 alan için 12000 lik cihaz gerekir dediler. Sizin yazdıklarınız sanırım 9000lik. Benim araştırmalarım General ASHA12LGCZ ve Mit.Hev. SRK 35ZGX-S modellerinde yoğunlaştı. Ama dediğim gibi bu cihazlar 12000 lik. Birde Ahmet İzmirli arkadaş yardımcı oldu ve general modelinde izmir ümit ticaret buraya göre gerçekten düşük fiyat verdi(daha bugün öğle üzeri aradım).
    İnşallah ikimizde aradığımızı buluruz Sağlıcakla....
  • Ben SRK35ZGX-S hakkında birşeyler karalamıştım ama gözüne çarpmamış galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-una

Ben SRK35ZGX-S hakkında birşeyler karalamıştım ama gözüne çarpmamış galiba...

Özür dilerim arkadaşım yeni farkettim. İki klima arasındaki fark generalde bana yapılan indirim ile 600tl yi geçti. Fiyat ve performans oranına girince general ağır basıcak gibi. Airfelin şubat 2 de kampanyasını bekliyorum (tarihi airfel servis verdi) tatminkar olursa SRK35ZGX-S alıcam olmazsa ASHA 12LGCZ yi alıcam. Her ikiside önümüzdeki hafta klimayı takarız dedi.
    İlgin için çok teşekkür ederim. Sağlıcakla...
  • merhaba evimize ısıtma amaçlı klima almak istiyoruz sessiz olsa iyi olur
    yer izmir karabağlar ev zemin kat üstümüzde 2 kat daha var
    takılacak oda salon ve doğu cephesinde pencere var ahşap pencere yalıtım yok evde de yalıtım yok
    tavan yüksekliği 2.80 - ya da 3 m
    oda ortasındaki 3 kanatlı olan ve genişliği 2,5 m yi bulan kapı ile ikiye ayrılıyor 10,5+10,5=21 m odanın toplamı ama biz kapıyı kapalı tutarak yarısını yani 10,5 m yi oturma odası olarak kullanıyoruz diğer yarısı misafir odası ve orada bilgisayar olduğunsan ben hariç kimsenin işi yok ve çoğunlukla kapısı kapalı duruyor ,kapının alt tarafı
    oturma odasında çoğunlukla ben ve annem var akşamları 4 kişiyiz
    bu bilgilere göre çok uzun arayışla şu modellere bakmıştım ama biraz fazla büyük gibi
    mit.heavy srk50zhx-s
    mit. heavy srk35zgx-s
    general ahwz14lc
    ve diğer uygun general modelleri
    şimdi odanın kapısını devamlı kapalı tuttuğumuz için ama yinede kapının alt boşluklarından hava akışı olacağı ve evimiz yüksek olduğu için bu seçimler doğrumudur yoksa elektrik sarfiyatı da daha az olacak olan daha düşük olan 9000-12.000 lik klimalara mı bakmalıyız
    bugün babam iklimsa dan mitsubishi srk71ze-s1 24.00 btu için 3.500 tl 12 taksit fiyat almış ama bana hem çok büyük ve aşırı tüketüimli hemde gereksiz geldi
    hangi marka ve modelleri önerirsiniz
    eğer seçimim doğruysa bu modelleri izmirde en hesaplı nerde bulurum söylermisiniz

• geofrey.Hemşerim.Bende manisalıyım.General plazma 18 inverter var bendede daha önce birkaç marka kullandım fakat hepsinin içinde general gibi ısıtan çıkmadı.20.metre kare odada kullanıyorum inan onun karşısındada 10,metre kare mutfak var orası bile ısınıyor....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım söylemeyi unutmuşum Bende Generali manisadan Denge klimadan aldım iklimsanın kampanyası zamanında 30,eylülde yani 2009.kampanya bitmeden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifujack

merhaba evimize ısıtma amaçlı klima almak istiyoruz sessiz olsa iyi olur
    yer izmir karabağlar ev zemin kat üstümüzde 2 kat daha var
    takılacak oda salon ve doğu cephesinde pencere var ahşap pencere yalıtım yok evde de yalıtım yok
    tavan yüksekliği 2.80 - ya da 3 m
    oda ortasındaki 3 kanatlı olan ve genişliği 2,5 m yi bulan kapı ile ikiye ayrılıyor 10,5+10,5=21 m odanın toplamı ama biz kapıyı kapalı tutarak yarısını yani 10,5 m yi oturma odası olarak kullanıyoruz diğer yarısı misafir odası ve orada bilgisayar olduğunsan ben hariç kimsenin işi yok ve çoğunlukla kapısı kapalı duruyor ,kapının alt tarafı
    oturma odasında çoğunlukla ben ve annem var akşamları 4 kişiyiz
    bu bilgilere göre çok uzun arayışla şu modellere bakmıştım ama biraz fazla büyük gibi
    mit.heavy srk50zhx-s
    mit. heavy srk35zgx-s
    general ahwz14lc
    ve diğer uygun general modelleri
    şimdi odanın kapısını devamlı kapalı tuttuğumuz için ama yinede kapının alt boşluklarından hava akışı olacağı ve evimiz yüksek olduğu için bu seçimler doğrumudur yoksa elektrik sarfiyatı da daha az olacak olan daha düşük olan 9000-12.000 lik klimalara mı bakmalıyız
    bugün babam iklimsa dan mitsubishi srk71ze-s1 24.00 btu için 3.500 tl 12 taksit fiyat almış ama bana hem çok büyük ve aşırı tüketüimli hemde gereksiz geldi
    hangi marka ve modelleri önerirsiniz
    eğer seçimim doğruysa bu modelleri izmirde en hesaplı nerde bulurum söylermisiniz

12.000 lik inverter rahatlıkla yeterli olur oraya ikiye böldüğünüz odayı dahi açsanız sıkıntı yaşatmaz 21 metrekare bi yerde tavan yüksekliği normal zaten her ev gibi üstünüzdede kat varsa çok rahat yeterli olur ama izalasyon çok çok kötüyse çok fazl randıman beklemeyin inverter dan yani standarta göre çok farklı elektrik tasarrufu ama yinede çift oda koşullarında inverter kullanmanız çok mantıklıdır.SRK71ZE çok çok büyük öyle bi oda için 12.000 lik hyper inv çok rahat şekilde ihtiyacınızı karşılar sizin.

• 17 m2 için ara katlarda Zibro S 1735 ideal makinadır.Tüketim süper,COP 4,52
  • http://forum.donanimhaber.com/m_37295434/mpage_2//tm.htm

aynı adama aynı soruya farklı cevap nasıl oluyor acaba,ir yerde 2041 br yerde 1735 hadi başka biri sorsa anlarım ama aynı arkadaş ve aynı soru fakat yanıt farklı
  • Okuma yazma ile ilğili sıkıntınız var galiba,diğer bölümde yazandan bir bölümü aynen aldım kapı ile ikiye ayrılıyor 10,5+10,5=21 m Burad ise 17 m2 diye yazılmış.Tek tek kim nerede yazmış diyemi araştıracağız.İstenene göre yazdık.

kaldıki öyle yazdım size sıkıntısı ne anlayamadım ,burası geyik yapma yerimi.Sürekli yazılarıma müdahele ediyorsunuz.Geyik yada tartışma için başka yerde yazın bence.
    quote:

Orijinalden alıntı: AyderYaylası

http://forum.donanimhaber.com/m_37295434/mpage_2//tm.htm

aynı adama aynı soruya farklı cevap nasıl oluyor acaba,ir yerde 2041 br yerde 1735 hadi başka biri sorsa anlarım ama aynı arkadaş ve aynı soru fakat yanıt farklı

• quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

17 m2 için ara katlarda Zibro S 1735 ideal makinadır.Tüketim süper,COP 4,52

Evimiz maalesef arakat değil,son kat ama üzerimizde çatı var,yinede uygun olur mu dersiniz?
    (özellikle ısıtma performansı benim için önemli)

Zibro S 1735 in fiyatları ne civardadır acaba?
  • kesinlikle 12000den asagı olmamalı klimanız bence,

odanızın ölçüsünden 1 büyüğünü almak hep daha iyi diye düşünüyoruM

çabucak ısıtıp çabucak soğutuyor sonrasına da ara ara çalışıp odayı belli ısıda tutuyor

tam ölçüde alırsanız, sürekli uğraşıcak belli ısıya getirmek için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.