Şimdi Ara

17' MÜKEMMEL GÖRÜNTÜLÜ LCD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SinanOz

SOYLEMEYI UNUTMUSUM SANIRIM DVI GIRISI YOK BENIMKINDE. AMA SİTELERDE BAKTIM DVI GIRISLISI ILE ARASINDA FİYAT FARKI YOK GİBİ BİŞEY.SİTEDEKİ OZELLİKLERDE VAR YAZIYODU. ALIRKEN UNUTTUM SORMAYI. SİMDI BUNA SINIRLENDIM

AMA O KADAR DA ONEMLI OLDUGUNU SANMIYORUM.

ben ankaradayım ve goldpc'den bir adet inca 777a siparişi verdim 2 gün önce. ertesi gün hemen geldi. açtım baktım ne görim.. DVI yokmuş meğerse.. siteye baktım özellikleri arasında dvi belirtilmemiş zaten. neden aklımda böyle birşey kaldı anlamadım. satışla konuşurken sormak hiç aklıma gelmedi..

monitörün renkleri inanılmaz... 16.7 m renk ve çok canlı..bu fiyata daha iyisi olamaz bence. tek sorun sende olduğu gibi dvi olmaması.

• quote:

Orjinalden alıntı: cavus78

@SinanOz

Hepsiburada da var aynı Inca. 100ytl daha pahalı, dvi yok, 2yıl sıfır ölü pixel garantisi veriyorlar. Pixel problemin çıkmazsa çok uygun bir fiyata almışsın. Güle güle kullan.

hepsiburada.com'daki modelin dvi olmadığından emin misin?
    sitede dvi olduğu yazıyor.
  • lcd monitörün kesinlikle şu 4 markadan birisi olmalı:
    samsung, philips, lg ve benq.
    başkası alınmaz. bunlardan seç beğen al.

bu üreticiler aynı zamanda dünyanın en büyük panel üreticileri.
    bunların malları sağlam, teknolojileri ve kaliteleri, türkiye'deki servis ağları iyi.

lütfen uyduruk mal almayın, kendinizi koruyun.
  • nedense belirttiğim gibi benim de aklıma gelmedi sormak. bu arada pulsar monitörünü güle güle ve 0 ölü pikselli kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: kernell32

beyler çok pahalı olmaan 17" mükemmel görüntü sağlayan göz yormayan lcd tavsiye edermisiniz
    ben henüz öyle bişe göremedim.. hepsinde de az çok yazılarda bozulma yapıyor
    tavsiye edilen çözünürlükte ve tazeleme hızında kullanmalısınız
  • Gözünü yormak istemiyorsan 19'' daha iyi. Çözünürlüğü düşürmeden her ayrıntı masa üstüne sığıyor.
  • OKE BEYLER 19" ALCAM
  • quote:

Orjinalden alıntı: kernell32

OKE BEYLER 19" ALCAM

arkadaşım,

19 inçlerin 17 inçlerlerden biraz daha buyuk olmasinin disinda hicbir avantaji yoktur.
    ikisi de zaten 1280x1024 çöüzünürlük veriyor. masaüstü genişliği aynı yani.
    hatta 17'' lerin nokta araşlığı 0.264, 19''lerin ise 0.294 ki, bu çok kötü bir değerdir.
    17 inçlerin görünütü, detay ve yazı performansı çok iyi...

benden söylemesi...
  • bu saatten sonra 17" alınmaz devir 19" devri gerçi devir widescreen devri
  • ben bir ünide öğrenciyim. oyun ve filmle aram çok iyi değil. ama netle aram baya iyidir. wide screen almak iyi olur mu bana ? ne gibi artıları olur . wide screen bir normal lcdlerden ucuz . kıllanıyorum biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinanOz

ben bugun bahçelievler gold tan LCD 17 INCA IL 777A M.M. aldım. 189 dolar+kdv. Gıttım butun monıtorlerın goruntulerıne baktım. ınca nın goruntusu cok guzeldı. Sana onerebilirim istanbul'daysan gıt bı bak derım.

Edit: Yazım Hatası.

abi gerçekten çok süper özellik ve fiyat bakımından... Benim hoşuma gitti şimdi 1 no lu favorim konumunda :) acaba msn kullanıyorsanız adresinizi özelden veya buraya yazarsanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Gizemly -- 30 Temmuz 2006; 23:53:23 >
  • incamı ??? PUAHAHHAH sadece güler geçerim renklerin canlılığına aldanıp bu çok iyimiş hemen alayım demeyin yanılırsını hele hele bu inca gibi bir marka ise
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

incamı ??? PUAHAHHAH sadece güler geçerim renklerin canlılığına aldanıp bu çok iyimiş hemen alayım demeyin yanılırsını hele hele bu inca gibi bir marka ise

monitörü görsen kendi haline gülersin bence..
    monitörü peki neyine göre seçiyorsun? ayaklarının estetiğine göre mi? ayak fetişi isen bilemem tabiiki..
    Inca paneli kendisi üretmiyor arkadaşım.. paneli mesela samsung ise ne diceksin? panel yapmak, bilg. kasası yapmaya benzemez.
  • bulabilirsen sony x-black tavsiye ederim kesinlikle sana.....
  • evey sony_black gerçekten mukemmel..benim arakdaşta var gayet memnun.. extreme dostuma katılıyorum...
  • Ben insanların marka takıntısnı bir türlü anlayamadım. örnek olarak veriyorum next uydu alıcısı mı ıyı sunny mi? cevaplar next olacaktır. ama aslında ıkısı de aynı next ı sunny uretıyor. televizyonlarda da aynı. arçelik televizyonların tüpünü ve çoğu televizyonların tüpünü samsung üretiyor. bu yuzden marka takıntısına görmeden yorum yapmayın pls.
  • monitörün renklerine aldanıp alanlara acıyorum aaa bak çok süper renkleri varmış cok hoşuma gitti tamam alıyorum mantığı ile monitör alanlar var hala ki ölü piksel garantiside yok panel samsung olabilir ama kalite aynı değil
  • @rogerwilco

O lcd markalarını neye göre belirledin ki aralarında viewsonic yok??
  • INCA IL 777A M.M. da 2 yıl olu piksel garantisi var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.