Şimdi Ara

17 Nisan Ehliyet Sorularını Biz Toplayalım! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
0
Favori
3.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben o soruyu 4 1 2 3 yaptım diye hatırlıyorum bi hatırlatabilirmisiniz o soruyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandelis

ünzerstorbar ben Y testiydim ve bu soru vardı, hatırlamaman normal :9

Hocam Bu tarz bi soru vardı eminim evet ama İlaçla tedavi şıkkını görmedim .En kek soruymuş walla tüh kaçırdım.ilk yardım konusuna çalısanların ilk öğrendiği konu.
  • evt bende ööle yaptım ve 4 1 2 3 az önce saydıım sıraydı ama 4 2 1 3 yapanlarda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkangumus

ya arkadaşlar bi soru vardı bazı arkadaşlar 4 2 3 1 dio ben hava yolu açılır suni tenefüs yapılır dolaşım kontrol edilir kalp masaıjı yaptım siz neler yaptınız
    ya bide öss bile hemen açıklano ne bu sanki çok mühim sınav gibi 2-3 gün sonra açıklıolar tam rezillik yani

Evet Hocam boyle olması gerekiyor.Bende boyle yaptım ve sonradan kontol ettim doğru Dolasıma önce bakılır sonra kalp masajı yapılır. Buna yakın bir soru 2 ay onceki sınavda cıktı.işte soru

Kazazedenin durumu değerlendirilirken yapılacak
    uygulamaların en doğru sıralaması
    hangi seçenekte verilmiştir?

I- Ağız içinin temizlenip hava yolunun
    açılması
    II- Solunum kontrolü
    III- Dolaşım kontrolü (nabız atımlarına bakılarak) SIRALAMA 1-2-3

• öss'ye bir milyon insan giriyor, ee milli eğitimde çalışan memurlara haftasonu mesai koymuyorlar demek ki, o yüzden sınavı takip eden mesai günlerinde koyuluyor sorular :)
    quote:

Orijinalden alıntı: volkangumus

ya arkadaşlar bi soru vardı bazı arkadaşlar 4 2 3 1 dio ben hava yolu açılır suni tenefüs yapılır dolaşım kontrol edilir kalp masaıjı yaptım siz neler yaptınız
    ya bide öss bile hemen açıklano ne bu sanki çok mühim sınav gibi 2-3 gün sonra açıklıolar tam rezillik yani
  • Birde e sınıfı sürücü belgesi olan hangi aracı kullanamaz diyordu o da motorsikletmi olcak
  • aynen motorsiklet olucaktı
  • bugün saat 10dan sonra açıklanır artık
  • Saat 10.17 ne zaman gelecek ya!
  • meb'e mail attım

Sınav sorularınız ve cevap anahtarları sınav tarihinden itibaren 3 gün içerisindewww.meb.gov.tr sayfasından yayınlanacaktır.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Mesajınız:
    ---------------------------------------------------------------------------------------------

Merhaba ;

17 Nisan saat 11:00 da yapılan mtss (sürücü sınavı) soruları ve cevapları ne
    zaman açıklanacak acaba?

---
    anında bu cevabı gönderdiler
  • yani yarın mı açıklacak? yada bugün mu?

ya geçemem diye çok korkuyorum yaptığım doğru sayısı çok ama yanlışlar beni çok korkutuyor.. İNŞALLAH GEÇERİM..
  • 3 gün sonra demiyor 3 gün içerisinde diyor yani bugün açıklanması lazım ama saat 2 oldu hala tık yok bakalım 5 de mesaileri bitiyor olması lazım
  • Hay ben böyle işi..
  • bana da 1 hafta sonra açıklanır diye mesaj yazdılar :) bence çarşamba koyarlar siteye.
  • sorular verildi hayırlı olsun :) demek mailler işe yarıyormuş
  • arkadaşlar b sınıfı z kitapcıgında trafiğin 38. sorusunda 0.50 üzerindeki alkollu kişilere birinci tespitteki cezalar yazılmış araç kullanmaktan men cezası olmamasına ragmen ilk tespitte Cevap D Denmiş ama A şıkkı olmayacakmıydı..??????
  • trafik ve motor tamam ama ilk yardımdan 1 soruyla kalabilirim ya çok kötü oldum şimdi.
  • ilk yardım 5 yanlış
    trafik 5 yanlış
    motor 1 yanlış

herkese hayırlı olsun :)
  • Ilkyardım 4 yanlış, Trafik 10 yanlış, Motor 5 yanlış. Inşallah geçiyorum. Herkesin istediği gönlünce olsun cümleten geçeriz inşallah.
  • trafik 3 motor 5 ilk yardım 7 yada 8 bilemedin 9 yanlış

ilk yardım da en çok kaç yanlış yapma hakkımız var 9 diye biliyorum ama ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.