Ben o soruyu 4 1 2 3 yaptım diye hatırlıyorum bi hatırlatabilirmisiniz o soruyu
quote:
Orijinalden alıntı: pandelis
ünzerstorbar ben Y testiydim ve bu soru vardı, hatırlamaman normal :9
Hocam Bu tarz bi soru vardı eminim evet ama İlaçla tedavi şıkkını görmedim .En kek soruymuş walla tüh kaçırdım.ilk yardım konusuna çalısanların ilk öğrendiği konu.
evt bende ööle yaptım ve 4 1 2 3 az önce saydıım sıraydı ama 4 2 1 3 yapanlarda var
quote:
Orijinalden alıntı: volkangumus
ya arkadaşlar bi soru vardı bazı arkadaşlar 4 2 3 1 dio ben hava yolu açılır suni tenefüs yapılır dolaşım kontrol edilir kalp masaıjı yaptım siz neler yaptınız ya bide öss bile hemen açıklano ne bu sanki çok mühim sınav gibi 2-3 gün sonra açıklıolar tam rezillik yani
Evet Hocam boyle olması gerekiyor.Bende boyle yaptım ve sonradan kontol ettim doğru Dolasıma önce bakılır sonra kalp masajı yapılır. Buna yakın bir soru 2 ay onceki sınavda cıktı.işte soru
Kazazedenin durumu değerlendirilirken yapılacak uygulamaların en doğru sıralaması hangi seçenekte verilmiştir?
I- Ağız içinin temizlenip hava yolunun açılması II- Solunum kontrolü III- Dolaşım kontrolü (nabız atımlarına bakılarak) SIRALAMA 1-2-3
öss'ye bir milyon insan giriyor, ee milli eğitimde çalışan memurlara haftasonu mesai koymuyorlar demek ki, o yüzden sınavı takip eden mesai günlerinde koyuluyor sorular :)
quote:
Orijinalden alıntı: volkangumus
ya arkadaşlar bi soru vardı bazı arkadaşlar 4 2 3 1 dio ben hava yolu açılır suni tenefüs yapılır dolaşım kontrol edilir kalp masaıjı yaptım siz neler yaptınız ya bide öss bile hemen açıklano ne bu sanki çok mühim sınav gibi 2-3 gün sonra açıklıolar tam rezillik yani
Birde e sınıfı sürücü belgesi olan hangi aracı kullanamaz diyordu o da motorsikletmi olcak
aynen motorsiklet olucaktı
bugün saat 10dan sonra açıklanır artık
Saat 10.17 ne zaman gelecek ya!
meb'e mail attım
Sınav sorularınız ve cevap anahtarları sınav tarihinden itibaren 3 gün içerisindewww.meb.gov.tr sayfasından yayınlanacaktır.
17 Nisan saat 11:00 da yapılan mtss (sürücü sınavı) soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak acaba?
--- anında bu cevabı gönderdiler
yani yarın mı açıklacak? yada bugün mu?
ya geçemem diye çok korkuyorum yaptığım doğru sayısı çok ama yanlışlar beni çok korkutuyor.. İNŞALLAH GEÇERİM..
3 gün sonra demiyor 3 gün içerisinde diyor yani bugün açıklanması lazım ama saat 2 oldu hala tık yok bakalım 5 de mesaileri bitiyor olması lazım
Hay ben böyle işi..
bana da 1 hafta sonra açıklanır diye mesaj yazdılar :) bence çarşamba koyarlar siteye.
sorular verildi hayırlı olsun :) demek mailler işe yarıyormuş
arkadaşlar b sınıfı z kitapcıgında trafiğin 38. sorusunda 0.50 üzerindeki alkollu kişilere birinci tespitteki cezalar yazılmış araç kullanmaktan men cezası olmamasına ragmen ilk tespitte Cevap D Denmiş ama A şıkkı olmayacakmıydı..??????
trafik ve motor tamam ama ilk yardımdan 1 soruyla kalabilirim ya çok kötü oldum şimdi.
ilk yardım 5 yanlış trafik 5 yanlış motor 1 yanlış
herkese hayırlı olsun :)
Ilkyardım 4 yanlış, Trafik 10 yanlış, Motor 5 yanlış. Inşallah geçiyorum. Herkesin istediği gönlünce olsun cümleten geçeriz inşallah.
trafik 3 motor 5 ilk yardım 7 yada 8 bilemedin 9 yanlış
ilk yardım da en çok kaç yanlış yapma hakkımız var 9 diye biliyorum ama ?