Şimdi Ara

17' vs. 15' LCD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cemowww

Oyun için alıcam.

o zaman dediğim gibi biraz daha para çıkıp 17'' 8 m/s bir monitör alman olacak madem oyun için alacaksın
    ama 4 cm fark ediyor monitörde bence değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Tyler Durden__ -- 12 Temmuz 2006; 13:49:25 >
  • İşte para çıkamıyorumYa 2.el alıcam, yada sıfır 15.

8ms den yukarısı alınmaz diyorsun yani? O zaman 15 İnç 8 ms sıfır bir monitör alayım kendime.

17 İnç Crt monitörlerin görünebilir alanı 16 İnçmiş.
    Benim 15 inç ile kullanılabilir alanım; 38.7 Cm;

Crt ile 41.28

Eski monitörümde 41.28'di...(Hp Crt)

2.58 Cmlik fark olacak acaba çok fark edermi ya...

Ben bu 39 Cm'lik monitörü,(15.4), kendi Crt min yanına koyduğumda hiç fark yoktu ama acaba bombeli diyemi?
  • quote:

o zaman dediğim gibi biraz daha para çıkıp 17'' 8 m/s bir monitör alman olacak madem oyun için alacaksın
    ama 4 cm fark ediyor monitörde bence değer

Hocam amacım 17" lcd monitörlerle kıyas değil, daha önceleri 17" Crt kullanıyordum, 15" Lcd ye geçince çok fark hissedermiyim o...

Bu notebook monitörüde pek iyi değil, yani biraz ufak gibi ve alacağım 15 " Lcd maks. 1024*768 desteklerse hiç iyi olmaz.

Genelde battlefield 2 oynarım.Peki bu lcd ekranların görüntü kalitesi Lcd ekranlarda nasıl oluyor?
  • valla 15''le 17'' arasındaki farkı gözünle dışardan bakınca bile anlarsın.almışken 17'' al aslında oyun için alıyosan en iyisi 19'' crt ama crt kullanmam diyosun.lcd alacaksan 17'' 8m/s bi monitör al 2. el garantili, yalnız almadan mutlaka dene ölü pixel olmasın.sıfır alsan bile alırken ölüpixel garanrtili olanlardan al o çok can sıkıcı oluyor lcdlerde...

edit:başlarda küçük gelir lcd 15'' ama sonradan alışırsın.bence en iyisi 19'' crt asıl o zaman oyun oynadığını anlarsın ama sen illa lcd diyosun 15'' oyun için küçük kalır onu söyleyeyim artık kendin ver kararını...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Tyler Durden__ -- 12 Temmuz 2006; 13:59:08 >
  • Hadi yavNapıcam ben...Kimse 17" 8 Ms satmıyorki...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.