Şimdi Ara

17 yaşımdayım saçım dökülüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 yaşımda efsane saçlarım vardı her gün fon çekerdim vax veya spray ile desteklerdim ceenemi geçiyordu. Laakin arkadaşlarım saçımın seyreklestigini söylüyorlar ve çok dökülüyor günde 10 20 tel arası oynayinca sahada çok 5 6 aydır kısa kestiriyorum sizce kellesir miyim ? Bu arada saçlarım ince tellidir hemde en incesinden. 17 yaşımdayım saçım dökülüyor 17 yaşımdayım saçım dökülüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Genetikse yapacak bir şey yok ama strese bağlı dökülmeyse zamanla geçer.
    Bu arada günde 10 20 tel dökülmesi normal.

• Anne tarafında kel yok baba kel amca normal.

• Çok stresliyim aşırı gelecek kaygım var birde saçlarım yani psikoloji pert.

• O tırnaklarını kes kendine saygı duy kocaman genç adamsın.
  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    Siz diiyince farkettim askerlik mi öğretmenlik mi stajim var dersler filan kendimden bir haberim...

• İkisi de değil makineciyim. Benim de saçlar gidiyor yaş 26, erkek tipi dökülmeye yavaşlatma dışında çözüm yok malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçlarım Dökülüyor Yaş: 17
    15 yıl önce açıldı
    20 Yaşında Seyrek Saç
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    Ben kendi kararlarından bahsetmiştim 😀

• kbayram1 K kullanıcısına yanıt
    😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günde isterse 300 tane dökülsün önemli olan o 300 tane geri çıkıyor mu? Bende hergün en az 100 tel dökülüyor ama saçımda en ufak bir açılma vb durum yok gayet iyi çünkü geri çıkıyor dip taraflara baktığımda küçük küçük yeni çıkanları görüyorum rahatlıkla banyoya girdiğimde 100 tane dokuluyordur abartısız her elimi saçıma attığımda 20 tel falan geliyor ve bence saçın şuan için pek dökülmemiş alın bölgen açılmış hafif ve çoğu erkekte 20 li yaşlarda normal önemli olan sonrası ama erkek tipi vb dökülme varsa geçmiş olsun çıkmaz daha ama sende erkek tipi dökülme yok gibi tam kafanın tepe bölgesi bizim ailede de kimse kel değil ama açık baya alınları benimki de bu sebepten hafif açıldı 3 senedir aynı ha birde mevsimden mevsime de fark gösterir sonbahar ve kış aylarında daha çok kirlenir yağlanır saç dökülebilir bu yüzden ama geri çıkar bu tip dökülme de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• darkolan kullanıcısına yanıt
    Geri çıkıp çıkmadığını nasıl anliyosun ışıkta bakinca ben tam anliyamiyorum.

• 17 yasinda dokuluyorsa yapacak hicbisey yok kardesim ektirme vs de tutmaz sende alis derim.
  • Olabildiğince dogal şeyler sür saçına sabun vs. Ben de aynı dertten muzdaribim. Ha bir de doktora görün, vitamin eksikliği de olabilir

• 17 yaş ve çok erken dökülmüş seyrekleşmiş 20 yaşında kafanda saç kalmaz senin bro ektir en iyisi şimdiden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.