Vatanın %30 indirimine ve birde üründe olan %8 ile beraber %38 idirimli Lenovo z00 740m li olanını 1600 e aldım şuana kadar bi sruuu görmedim ses kalitesi çok tatmin ediyor ısınma sorunu da rahatsız etmeyecek kadar sen yorumlara pek aldırma direkt al pişman olmazsın :)
sentetik5S
kullanıcısına yanıt
Hocam ilk girdide de belirttiğim gibi öğrenciyim, kendi paramı kendim kazanmıyorum yani. Bana kalsa dediğiniz gibi free-dos almak mantıklı fakat paranın kaynağı (babam) biraz bu konularda takıntılı (kullandığı tüm programlar lisanslı), iyi ya da kötü diyemiyorum, tercih meselesi. Kendi paramla alacak olsam free-dos alırdım, daha ucuza daha uygun laptop almak için.
@sentetik5
_____
Hepinize teşekkürler, değerlendiricem fakat dolar yükseldikçe yükseliyor sanırım biraz düşmesini bekliyeceğim (düşerse.)
Beyler ben de inşaat mühendisliğini bu yıl kazanmış ara ara da GTA 4 cinsinden oyunları (normal veya low'da) oynayacak bir arkadaşım için max.1700TL civarı bir dizüstü arıyorum. Şu 3'ü arasında kaldım.
F/P olduğu için Acer'ı aldırtmayı düşünüyorum ama yine de Acer olduğu için, kasa kalitesi hakkında ve ısınma benzeri yorumlar okuduğum için karar veremedim. Siz ne dersiniz?
Bu arada Acer, Casper, Exper gibi markalardan mümkün olduğu kadar uzak durmanızda fayda var. Yanlış anlamayın bunlar MUTLAKA arıza yapar ve diğerleri de KESİNLİKLE arıza yapmaz demek istemiyorum ama yangına da körükle gitmenin alemi yok diyelim kısaca. Neticede bu işler biraz da şans işi...!
Saygılarımla,
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme