Fiat Stilo 2004 model, 17.500TL, (Fiat'ın en donanımlı arabalarından) http://www.sahibinden.com/ruhsat_sahibinden_stilo_fl_5k1_6_alanyada_tek-07WQQaXQQ16569087WQQpXQQdisplayitem ABS+ASR+ESP+EBD+AAS+EPS SÜRÜCÜ+YOLCU+YAN+TAVAN HAVA YASTIKLARI DİGİTAL KLİMA+SUNROOF+HIZ SABİTLEYİCİ+FONKSİYONEL DİREKSİYON FAR&PARK SENSÖRLERİ+ISITMALI,ELEKTRİKLİ,HAFIZALI AYNALAR+CAM TAVAN (KADEMELİ KOMPLE AÇILIR) ISITMALI&SOĞUTMALI 2. TORPİDO GÖZÜ+CİTY MODU İLE ŞEHİR İÇİ RAHAT KULLANIM 1.6+103 HP+BENZİNLİ+YOL BİLGİSAYARI+VS VS VS bu kadar full bir araba 17,500-TL+2004 model
önerinize baktım hiç aklıma gelmeyen bir araçtı ancak beğenilmeyecek gibi değil yani marka takıntılı değilim fakat araç alanyada imiş , istanbulda kilere bakayım. teşekkür ederim görüşünüz için.
tercihim 2004 ve model yukarısı araçlar içindi çok sağol yinede, ayrıca istanbulda oturuyorum ve tabiki istanbuldan bulmam lazım.
megane,mazda 3,pejo 307,linea
2005 model ve civarı hyundai elantra veya mitsubishi lancer
üzerine para bile artırırsınız.bu parayla da kasko,alım-satım işlerini halledersiniz.
ya arkadaşlar bu fiyat aralığında 2. eli iyi temiz bir 1.6 sedan bulmak ne zormuş . performansdan ödün verip en iyisi 2007-2008 ararılığında temiz bulunabilen bir clio sembol alma düşüncesi daha mı uygun olur
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
İkinci el Astra'lara bakabilirsin...
SONUNDA BİR ARKADAŞIM 2004 OPEL ASTRA 1.6 ARACINI SATIYORDU İYİ TESATÜF ETTİ BİLDİĞİM BİR KİŞİDEN BİLDİĞİM TEMİZ BİR ARAÇ ALDIM. ARAÇ ÇARŞAMBA ELİMDE OLACAK. YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞAN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM.
Lacette 1.6 109 hp benzin+lpg 2004 2005 iyi bir seçenek olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme