Şimdi Ara

1700TL LİMİT LÜTFEN YARDIMCI OLUNUZ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABALAR. ARKADAŞLAR KAFAM ÇOK KARIŞK. TV ALMAK ÇOK ZOR.

1700 TL LİMİTİM VAR EN FAZLA. TAKSİTLİ OLACAK.

40"42" İKİSİNDEN BİRİSİ OLABİLİR FARKETMEZ.

LCD YADA LED DÜŞÜNÜYORUM. LED DAHA İYİ ANCAK FİYAT OLARAK BULUNURMU BİLEMEM. TAVSİYE VERİRSENİZ ÇOK TEŞEKKÜRLER.

• ben bunu kullanıyorum güzel televizyon. gold bilgisayar garantisinde bu yüzden 1500 tl. başka yerlerde daha pahalı.

http://www.hizlial.com/elektronik/televizyonlar/sony-kdl-40ex402-full-hd-lcd-tv-40ex401_05.011.4140.0133.htm
  • paralel üründür onlar ondan dolayı uygun fiyat cıkılmıstır yanı sony eurasia garantisi altında değildir.
  • ben sony bayısıyım ve dıorum kı ordan alma benden al. neden cunkı ben orjınalım benım garantım daha ıyı. ve bu yusden ben sana 300*400 fazlasına satarım yersen . yav ınsan kendı sattıgı malı kotuler mı. madem orjınal sony alıyoruz neden garantıyı one suruyorsun. sattıgın tv sony ıse zaten 15*20 sene bozulmayacak. sen garantı versen ne olucak o zaman. garantı suresı 3 yıl bıtınce ne olcak dısarda 50 tl lık masraf yetkılı servısde 500 tl olcak ee ne oldu . alırken tık tık servıse geldık yıne tık tık. nedır bu bole anlamadım arkadas. bu tv sonucta sony nın malı . dunyada 200 ulkede magazası olan fırmada satılan sony garantısız sızınkı garantılı nasıl iş bu. artık para hırsı ınsanları her turlu yalana dolana sarılma durumuna getırmıs. ac gozunu arkadasım en ucuza kım verıyorsa gıt ordan al. para kolaymı kazanılıyor.1350 tl ye satılıyor bu tv al keyfıne bak.tabı bu modele kara verdıysen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.