kafama çok tanıldı ısınma ısınma diyorlar ve 570Y İ5 olanı ama fiyat 1870 civarı ne yapsam ayın 15 inde kesin almam lazım :) MSI mı diyorsun
@ bahadir3428 ben msi http://www.pcdepo.com/msi-ge620dx-651xtr-notebook-urun6968.html bu modeli alıcam bende. bu seçimi tavsiyeler üzerine yaptım. karşılaştırdığında da 1920x1080 full hd olması 7200 rpm olması 750gb diğerlerine göre büyük artılar. y570(1366 x 768 500gb) için niye extra 100 tl veriyim? bu yüzden msi diyorum
doğru tercih arkadaşım pişman olmazsın
quote:
Orijinalden alıntı: bahadir3428
@erays9
kafama çok tanıldı ısınma ısınma diyorlar ve 570Y İ5 olanı ama fiyat 1870 civarı ne yapsam ayın 15 inde kesin almam lazım :) MSI mı diyorsun
Kullanan veya gören 1 kişi ısınma demiş mi? Anlamadım kim diyor bu ısınma olayını?
Burada i7 2670 işlemcilisinin incelemesi var, çok güzel bir inceleme yapılmış, objektif şekilde değerlendirilmiş.
Laptopun +larını ve -lerini yazdıktan sonra şunu yazmış incelemeyi yapan kişi:
"Ekleme: Oyun esnasında GTA4 gibi yük manyağı yapan bir programda filan kesinlikle klavye touchpad kasa üzerinde ısı bulunmuyor. Hatta sol bileğin deydiği yerde hdd var ,(MSI ge620dx etiketinin altında) orada bile ısı belirtisi olmuyor. Tuşlar olsun, kasa olsun uzun oynayışlar esnasında SOGUTUCU olmasa dahi kesinlikle rahatsız etmiyor. Belli bile olmuyor. Ben Soğutucuyu pil serin kalsın bozunması yavaş olsun diye kullanıyorum. ISI sadece ızgaranın oradaki havada bulunuyor. Acer 5740g kullanıyordum. Onda 1saat içinde wasd tuşları ısınmaya rahatsız etmeye başlardı. MSI'da böyle bir şey yok. Uzun süreli BF3 oynadım. Fan hızlı dönüyor o kadar.
1aydır kullanıyorum. Gayet memnunum. Tavsiye edebileceğim bir ürün."
Kaldı ki bu başlıkta önerilen laptop i5 işlemcili, yani i7'den daha az enerji sarf eden, dolayısıyla daha az ısınan ve batarya ile daha uzun süre giden işlemci yani.
o zaman bu akşam alıyorum 6 gb ram var diyor i5 de onu 8 yapıcam büyük ihtimal
arkadaşlar bu 3 notebooktan hangisi..acil yardım..
arkadaşım bana sorarsan üçüde değil veya şöyle yapalım ne amaç için kullanacaksın bi de limit ne kadar yazarsan yardımcı olmaya çalışalım
quote:
Orijinalden alıntı: dakikadagol
arkadaşım bana sorarsan üçüde değil veya şöyle yapalım ne amaç için kullanacaksın bi de limit ne kadar yazarsan yardımcı olmaya çalışalım
3üde değilmi. yani kampanya fiyatı uygunduda. neyse bende samsung R80 var çok memnunum. şimdi eşimede sorun çıkarmayacak bir notebook arıyorum. 1200 tl bütçem var ama daha uygun fiyatlarda olabilir. içinde windows olsun istiyorum. yani siz ne düşünüyorsunuz ama bence olmalı. oyun falan oynamayacağız. bi yardım edin.
quote:
Orijinalden alıntı: doguaydin2007
quote:
3üde değilmi. yani kampanya fiyatı uygunduda. neyse bende samsung R80 var çok memnunum. şimdi eşimede sorun çıkarmayacak bir notebook arıyorum. 1200 tl bütçem var ama daha uygun fiyatlarda olabilir. içinde windows olsun istiyorum. yani siz ne düşünüyorsunuz ama bence olmalı. oyun falan oynamayacağız. bi yardım edin.
şuan dell ler çok düşüşte bakabilirsin aslında ekran kartına önem ver biraz 525 altı olmasın 540 iyidir
şuan dell ler çok düşüşte bakabilirsin aslında ekran kartına önem ver biraz 525 altı olmasın 540 iyidir
oyun oynamam diyorsan harici ekran kartına gerek yok ama uygun bişey bulursan yine uygun fiyatlı tabi neden olmasın bi kaç model yazıyorum aşağıya bi bak istersen işletim sistemi konusunda da bilgisayardan anlarım ben yüklerim dersen dos veya linux al ama amaann almışken işletim sistemide olsun dersen fiyat biraz artar tercih tamamen senin yani aşağıdaki modellere bak bence fiyatlarınıda karşılaştır işletim sistemli ile işletim sistemsizin aradaki fiyat farkına göre karar verirsin değer mi değmezmi diye
MSI CR640-099XTR
ASUS X54H-SX145D
DELL INSPIRON 5040 62F23B
Asus K53U-SX171D
bu mdellerin hepsi dos yani işletim sistemsiz ama fiyatları da 700-800-900 en fazla şimdi 700 tl olanı alıp işletim sistemi yükletsen taş çatlasın 800 tl ye patlıycak işimi görürmü dersen çok rahat
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: doguaydin2007
quote:
oyun oynamam diyorsan harici ekran kartına gerek yok ama uygun bişey bulursan yine uygun fiyatlı tabi neden olmasın bi kaç model yazıyorum aşağıya bi bak istersen işletim sistemi konusunda da bilgisayardan anlarım ben yüklerim dersen dos veya linux al ama amaann almışken işletim sistemide olsun dersen fiyat biraz artar tercih tamamen senin yani aşağıdaki modellere bak bence fiyatlarınıda karşılaştır işletim sistemli ile işletim sistemsizin aradaki fiyat farkına göre karar verirsin değer mi değmezmi diye
MSI CR640-099XTR
ASUS X54H-SX145D
DELL INSPIRON 5040 62F23B
Asus K53U-SX171D
bu mdellerin hepsi dos yani işletim sistemsiz ama fiyatları da 700-800-900 en fazla şimdi 700 tl olanı alıp işletim sistemi yükletsen taş çatlasın 800 tl ye patlıycak işimi görürmü dersen çok rahat
kardeşim teşekkürler. orjinal windows olmazsa problem çıkar diye korkuyorum. yoksa hallederizde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme