Şimdi Ara

172'NCİ ZH. TUG. K.LIĞI SİLOPİ ŞIRNAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
38.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: crazyfrogm

Merhaba arkadaşlar.Ben de Ankara'dan Muhabere sınıfı olarak 172'NCİ ZH. TUG. K.LIĞI SİLOPİ ŞIRNAK'a düştüm.Cuma günü saat 18.45'e uçak rezervasyonu yaptırdım.Diyarbakır'a gidecekler şu bilgiyi vereyim.Birliğe teslim olma akşam saat 20.00'ye kadar oluyormuş.

tertip bende aynı yarın 18.45 ankara ucağıyla gidiyorum uçakta zaten tanışırız diye geliyo bana, askerler belli olur
  • dostlar ben de istanbuldan gidiyorum 172'NCİ ZH. TUG. K.LIĞI'na...

daha şimdi internete girebildim hiç araştırma yapamadım şu ana kadar öğrendiklerinizi iletirseniz çok mutlu olurum, teşekkürler.. bu arada uçak biletim cumartesi sabah 7:15 de istanbuldan diyarbakıra..
  • dostlar ben de istanbuldan gidiyorum 172'NCİ ZH. TUG. K.LIĞI'na...

daha şimdi internete girebildim hiç araştırma yapamadım şu ana kadar öğrendiklerinizi iletirseniz çok mutlu olurum, teşekkürler.. bu arada uçak biletim cumartesi sabah 7:15 de istanbuldan diyarbakıra..
  • msn adresim cagyil@hotmail.com
  • tertipler orda görüşürüz hepınze selam olsun!
  • Arkadaşlar hepinize hayırlı teskereler.

Kuzenimde 172'NCİ ZH. TUG. K.LIĞI SİLOPİ ŞIRNAK da kısa dönem askerliğini yapacak. Aranızda foruma girecek zamanı olan olursa, oradaki şartları bu konuya yazmanızı rica ediyorum. Şimdiden çok teşekkürler.
  • Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı İSTİHKAM
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Gideceği Sınıf Okulu /
    Eğitim Merkezi 172'NCİ ZH. TUG. K.LIĞI
    SİLOPİ ŞIRNAK

Burası çıktı beyler bana.Burda askerliğini yapan ve şuanda da yapmakta olan arkadaşlar bilgi verir misiniz?
    Öncelikli sorum burda acemilik yapanların dağıtımları neresi oluyor? 2 gün sonra gidecem allah rızası için bilgi verin hiçbir yerde bilgi bulamadım ya.
  • İSTİHKAM
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Gideceği Sınıf Okulu /
    SİLOPİ ŞIRNAK bende ordayım arkadaşlar dağıtım oluyo mu acaba biliyomusunuz?
  • ozki_maniac kardeşim beni eklesene msn'e şuanda devran@karsiyakam.net , birlikte araştıralım.hiçbir bilgi bulamadım arkadaş ya.hadi bekliyorum seni msnde mutlaka eklede görüşelim sınıfımızda aynıymış zaten.
  • İSTİHKAM
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Gideceği Sınıf Okulu /
    SİLOPİ ŞIRNAK evet dağıtım oluyomu acaba ordan
  • Selam torunlar size şu anda Silopi / Şırnak 172.Zh.Tug.K.lığı Şehit Binbaşı Ercüment Türkmen kışlasından (Yeni Haç Kışlası) yazıyorum.

Burası neresi diyeceksiniz. Tam sizin gelip acemilik eğitiminizi alacağınız yer.

Öncelikle burdan çekinmenize gerek yok onu belirteyim burda hiç bir sıkıntımız yok (çarşı izni olmaması dışında).

Acemilik eğitiminizi burda tamamladıktan sonra üs bölgelere dağıtılabilirsiniz (hisar, şehitmesut vb.), tugaya da gönderilebilirsiniz veya bu kışlada da kalabilirsiniz. Tamamen ihtiyaca bağlı bi olay.

Ama tekrar ediyorum hiç bir şeyden çekinmenize gerek yok üs bölgeler dahil hiç bir sıkıntı yok buralarda.

Aklınızda bi çok soru vardır illaki benim de gelirken vardı ama internete 2 gün içerisinde tekrar girebileceğimi sanmıyorum cevaplamak için..

Beni kışla çamaşırhanesinde göreceksiniz zaten çamaşırhane çavuşuyum :) Artık siz buraya gelince görüşürüz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esiks1 -- 7 Haziran 2010; 3:02:31 >

• sağol dede bilgiler için .. umarım orda tanışırız nası oralar rahat mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozki_maniac

sağol dede bilgiler için .. umarım orda tanışırız nası oralar rahat mısınız?

vay be üstteki mesaja bak sağol dede demişim şimdi dede olduk torunları bekliyoruz ama kimse yok :))
  • var yeni gelenler
  • silopi zırhlı tg k.lığı İSTİHKAM ER orkan.deu@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkannnn

silopi zırhlı tg k.lığı İSTİHKAM ER orkan.deu@hotmail.com

SELAM NERDEN GİDİYOSUN YANİ İKAMET NERESİ BİR DE 172. ZH . TUGAY KOMUTANLIĞI MI ... EĞER AYNIYSA YERLERİMİZ YUKARIDAKİ MAİL ADRESİNE TEL NOMU YOLLUYORUM BANA ULAŞIRSIN BEN İSTANBULDAN GİDİYORUM DETAYLARI MAİLDE YAZARIM MAİLİNİ KONTROL EDERSİN İNŞ. GİTMEDEN
  • 10 yil aradan sonra ilk kez ben gidiyorum heralde buraya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu tugaya bağlı hudut hattındayım yedek asb olarak sormak istediğinz varsa sorabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamın Aleyküm, 172.tugay 1.tank silopiye çıktı askerliğim, nasıl bir yerdir bilgi verebilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.