Şimdi Ara

1773 TL(mağazada) ASUS GeForce GTX1660 SUPER Phoenix OC 6GB DDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.023
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu fiyata almak mantıklı mı piyasa hakkında pek bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bL00ddrunk -- 24 Haziran 2020; 23:11:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the hero

Sagolun hocam. Şu ekran kartını bi halledeyim. Boyuta göre kasayı da seçeceğim.

Paylaşım için teşekkür ederim tekrar. Ekran kartına siz ne diyorsunuz. Cuma incehesaba bakayım diyorum. Uygun birşey denk gelirse bunu açmadan iade edeyim. Yoksa kullanayim. Sonuçta garantisi var. Ne dersiniz?
    İtx ekran kartları hiç girmedi cuma gecesinde indirime. Yine bakmakta fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bL00ddrunk

Arkadaşlar bu fiyata almak mantıklı mı piyasa hakkında pek bilgim yokhttps://www.amazon.com.tr/Asus-Geforce-Rog-Strix-Gtx1660S-O6G-Gaming-192Bit-1875Mhz/dp/B082GKZNKR
    Kesinlikle hayır.

• ScreamEagles kullanıcısına yanıt
    Fiyatın makul olması için ne kadar olması gerekiyor bu kartı takip ediyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: bL00ddrunk

Fiyatın makul olması için ne kadar olması gerekiyor bu kartı takip ediyordum
    Rog olduğu için 2000 den alınabilir.

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    Asus hep böyle, elimdeki rx 580 dual de cayır cayır yanıyor saçma sapan bir firma.

• quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Asus hep böyle, elimdeki rx 580 dual de cayır cayır yanıyor saçma sapan bir firma.
    aynen rx 580 dual serisi leş gibi . çok sıcak
  • bL00ddrunk B kullanıcısına yanıt
    Asus'un ROG yaklaşımı da her kart modeli için aynı olmuyor.

Asus ROG, daha alt seviye ve dolayısı ile daha ucuz ve az ısınan kartlarda, mesela RX 570'lerde iki fanlı standart rakiplerinden fazla da farklı olmayan bir soğutucu bloğu kullanılıyorken daha üst modellerde bildiğimiz 3 fanlı tuğla gibi kallavi soğutucu bloklarını kullanıyordu.

Özel olarak araştırmadım ama bu kartın duruşu daha standart bir blok gibi duruyor. 1660 Ti serisi ısınma konusunda mimliydi (Bakınız Asus TUF) ama bildiğim kadarıyla 1660 super'lerde tek fan olmadığı sürece iyi sonuçlar alınabiliyor.
  • gtx 1650 1175 tl çok iyi fiyat.
    www.vatanbilgisayar.com
    ASUS GeForce GTX1650 A4G ROG STRIX 4GB GAMING GDDR5 128Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-geforce-gtx1650-a4g-rog-strix-4gb-gaming-gddr5-128bit-nvidia-ekran-karti.html

• quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

gtx 1650 1175 tl çok iyi fiyat.https://www.vatanbilgisayar.com/asus-geforce-gtx1650-a4g-rog-strix-4gb-gaming-gddr5-128bit-nvidia-ekran-karti.html
    Sadece Bursa mağazasında olması üzücü.
  • www.vatanbilgisayar.com
    ASUS GeForce GTX1660Ti Phoenix OC 6GB GDDR6 192Bit DX12 NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-geforce-gtx1660-phoenix-oc-6gb-gddr6-192bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html

1660ti phoenix. yine tek fanlı model. 1886 TL. Stok : Diyarbakır, G.Antep, İzmir (3 adet), Kayseri, Kocaeli.

Bunu Ankara Nata-Vega'dan aldım. Voltaj düşürüp kullanacağım. O haliyle de bana yeterli olur sanırım.
    sıcaklık sıkıntıları var ama dual modeline göre daha iyi ve daha ucuz. bu fiyata iyi gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the hero -- 25 Haziran 2020; 18:6:57 >

• the hero kullanıcısına yanıt
    Shader sayısı daha fazla olmasına rağmen 1660 super phoneix ile aynı soğutucuyu kullanıyor.

Kart tam yükte 85-87 derecede 2500 RPM'de çalışıyor, vrm soğutmasıda mevcut değil.

"Soğutucusu yok, sadece pcb alıyorum" diyerek alabilirsiniz.

RTX 2060'dan daha performanslı 2050 TL'e 5600 xt 14gbps satıldığnıda unutmayın.

Ayrıca turing kartlara UV yapılmaz, nvidia kartlarda pascal ile voltaja kullancıının müdahelesi donanımsal olarak kapatıldı. Siz vcore sliderı yükseltsenizde alçaltsanızda birşey değişmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 25 Haziran 2020; 18:25:7 >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    malesef bu fiyatlar son sınırlarımdı. msi afterburnerda yapılan birkaç basit ayarla UV yapıldığını görmüştüm. Fan profili ile ne kadar olursa artık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.