Şimdi Ara

17k sayısal (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

17k sayısal

(En Son Oy Tarihi: 2.8.2022)
Giriş
  • Ben de ingilizcesini de yazıcam trsini de muhtmelen 600 kişi falan düşerse sonuncu giriyorum ingilizceye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu arada tutar bence, ekşiden bi elemanla konuştum yaz dedi. Ege'yi de YTÜ'yü de önerdi

• burkito B kullanıcısına yanıt
    bende pek olumsu yorum duymadım hocam sıralamaya göre güzel yazılabileceklerden biri gibi duruyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kafalar karışık ha ben tabi metalurji mühendisilğindeyim gözüm kapalı odtüyü yazardım da sen önce bölüm seç

• ODTÜ metalurjiyle ilgili de çok fazla iyi şey duydum, mezun olan hemen herkesin iyi yerlerde işe başladığını falan. Ama Ankara'da olması ve genel olarak malzeme ve metalurjiyle hemen hiç alakamın olmamasından dolayı pek bir bilgiye sahip değilim

doğrudur odtü metalurji mühendisleri öyle iyi yerlerden teklif alıyorlar son sınıfta vs 1 ay içinde de çoğusu iş bulmuş oluyor

• Sen odtü'de mi okuyorsun hocam?

yok ytü

• Aha ytü
    Hangi kampüstesin? Kampüse çok güzel falan deniyor, öyle mi?
    İş bulma durumları nasıl bi de genel olarak ytü mezunlarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burkito -- 24 Temmuz 2022; 14:49:50 >
  • mühendislikte iş bulmada aşırı bir sıkıntı çeken kişi görmedim tabi inşaat,çevre,gıda mühendisliği ne durumda bilemem.Davutpaşadayım ben ara ara da yıldıza gidiyorum.İki kampüste çok güzel.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.