Bildirim
***18-105 ve 18-135 İle Çekilmiş Fotoğraflar *** (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: celilbey
18-105/75mm
ISO 200
F5.3, 1/500
Celilbey elinize sağlık hoş bir kare
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyp02 -- 23 Kasım 2013; 23:26:08 > -
Teşekkürler. D7000 e alıştırma çekimleri :) Bartın tarihi ahşap evleri. Beğenmenize sevindim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Resimler gayet iyi, elinize sağlık. Ancak yüksek boyutlu yüklemiş olduğunuzdan sayfa açılışınnda sorun yaratıyorlar, buna dikkat ederseniz daha iyi olabilir. -
Farkındayım uyarı için tşk ler. foruma ilk kez fotograf yüklemiştim mazur görün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memento-Mori35 -- 26 Kasım 2013; 14:56:39 > -
Bu arada Uçaklı fotolarda da aynı lens mi kullanıldı acaba, exif bilgileri yok maalesef :( -
quote:
Bu arada Uçaklı fotolarda da aynı lens mi kullanıldı acaba, exif bilgileri yok maalesef :(
Evet arkadaşım 18-105 lens kullanıldı zaten elimde 18-105 ve 35 mm f 1.8 g den olusan 2 adet lensim var exif ise şöyle 1/2000 enstantane, f8, 105 mm odak uzaklıgı ve 280 iso. Bir miktarda Crop a ugradı fotograflar. Yorumun ve ilgin için tşk ler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memento-Mori35 -- 26 Kasım 2013; 15:05:40 > -
Bende de aynı lensler var zaten :)) Bir de geçtiğimiz ay 179 TL ye çok uygun olduğunu düşündüğüm için 55-200 almıştım . Yetiyor şimdilik. -
quote:
Bende de aynı lensler var zaten :)) Bir de geçtiğimiz ay 179 TL ye çok uygun olduğunu düşündüğüm için 55-200 almıştım . Yetiyor şimdilik.
Güle güle kullan 35 mm güzel bi lens. Ama ben 55-200 yerine tamronun 70-300 titreşim engelleyicili lensini almayı düşünüyorum tabi şartlar el verdiğinde malum 1000 tl civarlarında fiyetı ha diyince alınmıyor:). 55-200 den memnunmusun. -
Pek kullanmadım aslında, VR özelliği de yok. İyi bir ışık ve tripot ile kullanıldığında fiyatına göre oldukça iyi ama olmasa da olur :))) -
-
-
Fotoğraflar çok güzel gerçekten :)
Bende slr makine aldım ve kit lens olarak 18-105 var elimde henüz makineyi tanımaya çalışıyorum. İnsallah sizin çektiğiniz kalitelere yaklaşırımda burda bende paylaşabilirim :) -
Kurcalaya kurcalaya herşey olur
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X