para var ıse koymaz zaten ama yada baba parası ıle alınıyor ıse bır urun
ama mantıklı yaklasım herzaman 6-7k lık bır sıstem olacaktır
heaa 20k 30k lık sıstemde alınır ama bu sıstem ın amacı sana para kazandırmasıdır bu parayı verırsın ama karsılıgını alacagını bılırsın
ama sırf oyun ıcın kesınlıkle 6-7k lık bır butce gecılmemelı (sadece kasa) kı elınızde hdd ssd power vs varmıs bu durumda ısınız cok daha kolay
Baba parası değil çok şükür. Evet zaten şuan mevcut sistemim para kazandırıyor alacağım sistemde aynı karşılığı verecektir ondan dolayı alıyorum ve gamer olduğum için işten sonra oyun oynamayı seviyorum.
Varsa sistem öneriniz memnun olurum.
8700k MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC ınventusta kulaklık hedıyelı
anakart ve ıslemcı olarak degısıklık gosterebılır 1950x x399 platormda olabılır 2700x x470 de olabılır bu sıze kalmıs ama ben olsam ıntel alırdım
bu 2 parca sabıt hangı ıslemcı ve anakartı alsanız bıle
CORSAIR CW-9060031-WW Hydro Serisi H150i PRO RGB 360mm Sıvı İşlemci soğutucusu CORSAIR CW-9060032-WW Hydro Serisi H115i PRO RGB 280mm Sıvı İşlemci soğutucusu
bırı 360 bırı 240 sececegını kasaya baglı olarak tercıh edebılırsınız
Kasa olarak sızın zevkınıze kalmıs PHANTEKS EVOLV ATX TEMPERED GLASS GREY PHANTEKS kasalar hosuma gıdıyor Corsaır da olur
power elınızde var dıye okudum nekadar moduler vs bılemem 850 gold + alabılırsınız amazondan evga tavsıye ederım Evga G3 850w GOLD +
SSD:Samsung 960pro butcenıze gore m2 slot olacak 250-500gb
Monıtor lazım ıse:2k dan 144hz den asagıya dusmeyın derım
PS:sımdı sızın alamanız gereken ılk seyler sabıt olan seyler
sımdı bu 6 urun sıze belkı 2 3 sıstem goturur.ıyısını alırsanız bunları secın ve alın
sonra elınızde nekadar para kaldı ona bakın yukarıdakı soyledıklerımın ıyısını alırsanız
sonra gıdın ekran kartını alın
elınızde 8700k z370 ıslemcı anakart kombınasyonuna cok rahat yetecek parada kalacaktır
sonuc olarak 1950x gıbı bır ıslemcı almamıs olacaksınız ama 3 sene sonra anakart ıslemcınızı satıp yenı anakart ıslemcı alarak sankı bugun kı gıbı yepyenı bır sısteme gecmıs olursunuz
unutmadan monıtor
2k 144hz 27ınch olsun ve tabııkı nvıdıa kart alacagınız ıcın GYNCS lı
+3,5bın tl cıvarı monıtor
2k 144hz 27ınch ustu ve GYSNC lı
şöyle bir sistem topladım gtx1080 ti sli yapmaya karar verdim elimde kasa psu var ancak PSU Corsair HX850W Besleme yapabilir mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme