Şimdi Ara

18 ay hedef ilk 100 tavsiyeleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
3
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kötü durumdayım bu ay ki tyt netlerim yaklaşık 85 civarındaydı. Aytde hala eksik olduğum yerler var. Bu saatten sonra bişey çıkmaz gibi. Zaten çalışasım da yok hiç. Yukarda şu zamana kadar hiç bişey yapmadım yazmışım 1 yıl geçmiş hala aynı his var üzerimde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet

• big top kullanıcısına yanıt

1k belki zordur ama 10 20k çok rahat yapılacak seviyeler umudu hemen kesmeyin hocam

• Çalışacağım hocam çalıştıkça belki düzelir

Valla feci umutsuzluk yolladınız hocam bana ya benim de netler benzer size 85-95 bandı genelde ama 10-20k bandı yapılmaz mi ya

hocam böyle demeyin. 10k'ya giren insanla 5k'ya giren insan arasında çok bir bilgi farkı olduğunu düşünmüyorum. bir noktadan sonra sınav şansa da dayalı. sınav yarınmış gibi çalışmaya devam edin bence, güzel yerlere gelirsiniz

• Yok hocam umutsuz olacak bir durum yok aslında. 10k 20k yapılır. Sadece bu zamana kadar daha düzgün çalışsaydım da daha iyi bir durumda olsaydım diye pişmanlık hissi var üzerimde.

Bu lanet sınav ruhumu yiyor hicbir şeyden zevk almıyorum artık zaman geçtikçe korku da başladı netler yerinde sayıyor iki sınav artsa hemen düşüyor nolacak sonumuz acaba

• Teşekkür ederim hocam destekleyici mesajınız için. Sizi bir süredir görüyordum forumda inşallah siz de hedeflerine ulaşırsınız.

• Ayladır sizinle aynı durumdayım hocam. Hayırlısı olsun artık çalışmaktan başka çare yok

• benim de önümde 18 ay var, senin geçen seneki halinim :D 18 ayda ilk 100 değil de 4-5k civarı gelir mi ? temelim fena değil orta. ciddi soruyorum.

çok teşekkürler güzel dilekleriniz için

• Up patladık
    11k geldi

Tebrikler hocam

• Jwthh kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.