Şimdi Ara

18.EVREN İTTİFAK ARAMAKTAYIMM 800 PUANDAYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 18.evrende puanım 1000 oldu. kordinatlarım 5:149:7 oyuncu adım cemol 305 zet gezegen ismim pesimist lütfen ittifak bulun bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciritçi -- 29 Aralık 2005 17:22:17 >

• olsa dukkan senın bende 16dayım 1900 puan oldum 1550 idim 5 gezegene daldım bıranda 1900 oldum
  • napcan ıttıfakı tek adam ol , ıtıfak basa beladır , basın belaya gırerse gorursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAVENBACH -- 31 Aralık 2005 5:20:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRAVENBACH

napcan ıttıfakı tek adam ol , ıtıfak basa beladır , basın belaya gırerse gorursun

:D

o da güzel ittifaksız bir defasında kankam ile sadece 2 kişilik ittifak kurmus idik ittifak bir tuttu ilk 20 de adam sayısına göre en iyi biz olmustuk:P ama cok ugrastırıyo bana maden göndersene, banadet göndr, bana daldılar, gibi birsürü istek birde kurucu oldunmu.. ama tabi ittifaktada gırgır muhabbet oluyo o nun tadıda brbaska

ittifak arası savaslar oludugu zamanda manyak oluyo kuva-i miiliye ruhu hemen ortaya cıkıyo ama en iyisi oyunun basında ittifaka girmemek daha sonrada ilk 10 da üye sayısı en az olan ve en iyi ittifaka girmek o zaman ittifak tadı baska oluyor işte bence en iyisi bu:D

• çok istiyosan gel bizim yikici ittifağına 18.evren
  • quote:

Orjinalden alıntı: ciritçi

arkadaşlar 18.evrende puanım 1000 oldu. kordinatlarım 5:149:7 oyuncu adım cemol 305 zet gezegen ismim pesimist lütfen ittifak bulun bana

benim arkadasin bi ittifagi war ismi tiger istersen gelebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.