Şimdi Ara

%18 İndirim Çekim Var Laptop Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Bank Asya MTV kampanyasından kazandığım %18 indirim çekim var, sadece Vatan Bilgisayarda geçerli,
    bende bu indirimden yararlanmak için bugün 2007'de aldığım eski laptobumu sattım şimdi yenisini almayı düşünüyorum.

Bütçem max. 1500 TL
    Oyun oynamıyorum ekran kartı önemli değil
    Amaç internet kullanımı için
    6 mb işlemci belleğine sahip olmasını istiyorum (fiyat performansı iyiyse 3 mb da olabilir)
    Isınma proplemi olmayan bir model olursa çok iyi olur.
    Marka takıntım gerekirse Exper Samsung Crea bile kullanabilirim.
    Birde genelde laptoplarda fazla ses çıkmaz, ses proplemi olmayan bir model olursa süper olur
    En önemliside Vatan'da bulabileceğim bir model olursa çok iyi olur.

Yardımcı olan herkese teşekkür eder, hayırlı kandiller dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 35turka

malesef 1500 TL ye kadar 6MB önbellikli bir bilgisayar bulman çok zor büyük bi indirim olması gerekiyor.

35turka ilgin için eşekkür ederim Acer markalı olan hoşuma gitti 4gb ddr3 ram var işlemciside güzel ama 17 inç monitöre sahip 15.6 olanı varmıdır acaba?

Hem daha ucuza gelmiş olur, buna benzer tavsiye edebileceğin başka marka var mı acaba?
  • O model Vatan'a yeni geld 17'' ekran kartıda 5650 olduğu için önerdim, diğer 15.6'' i5 işlemcili modellerin GT420M ekran kartı var 5650'den iyi değil ve fiyatlarda aynı hani 15'' olunca fiyat değişmiyo. i3 işlemcili olsun dersen o zaman ucuz bulursun.
  • o fiyata en iyi model bence budur

Dell Insparion Notebook 5010 H48F43 i5-480 4GB 320GB 15.6'' Siyah
  • Arkadaşlar karar verdim Toshibanın bu ürününü alıyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-c650-1c8-c650-1c8-core-i3-350m-2.26ghz-2gb-500gb-15.6-max.768mb-intel--cam-dvdrw-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=47902

Ek olarak içersindeki ramı çıkartıp 2 adet * 2GB 1066MHz DDR3 CL7 Notebook Ram taktıracağım.

Tam olarak bilmiyorum ama almadan önce Vatana söylersem yaparlar herhalde.

Toplam 1314 TL ye geliyor, herkese teşekkürler daha iyileri sizlerin olması dileğiyle ..

• quote:

Orijinalden alıntı: JoNeST

Arkadaşlar karar verdim Toshibanın bu ürününü alıyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-c650-1c8-c650-1c8-core-i3-350m-2.26ghz-2gb-500gb-15.6-max.768mb-intel--cam-dvdrw-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=47902

Ek olarak içersindeki ramı çıkartıp 2 adet * 2GB 1066MHz DDR3 CL7 Notebook Ram taktıracağım.

Tam olarak bilmiyorum ama almadan önce Vatana söylersem yaparlar herhalde.

Toplam 1314 TL ye geliyor, herkese teşekkürler daha iyileri sizlerin olması dileğiyle ..

Pek mantıklı bir seçim değil.Forumdaki konulara bir göz atmanızı ve diğer arkadaşların önerilerinide incelemenizi öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.