iyimiş ok hocam senin dediğin oyun olsun bir liste çıkarsan ona göre bataktakm msg atalım ne diyecek
Benim niye Blazing angels dan haberim yok kınadım kendimi. Alalım ya onu ne dersiniz ?
valla bende o oyunu çok beğendim,sıkılmadan oynarız bence
BA2 bildiğim kadarıyla psnde yok.
bu tarzda benzer oyunda olur red baron da iş görür:)
İyi ki bi skydrift aldırdım size ha,ne uçak sevdasıymış bu
Hepimiz pilot kesildik valla :D ben denk gelirsem alıcam BA2 yi spotculardan.
skydrift en büyük kusuru yol güzergahını mecburi kılması,bu bahsettiğimiz oyunlarda böyle sıkıntı olmayınca daha eğlenceli olucak diye düşünüyorum..sana zahmet psn den bir bakarsın hocam bu tarzda hangi oyun varsa o olsun.
arkadaşlar matai ile konuştum galiba herkes uc3 dlc'sini istiyor onu aradan çıkaralım o zaman. Bir de herkesin istediği başka küçük psn oyunu filan var mı? Saints Row 3 filan çıkacak ama ben exc. oyunlar hariç tüm oyunları pc'de oynuyorum. UC3 dlc'si artı başka oyunlar varsa yazın yarın halledelim onları. Benim yarın akşama vizem bitiyor akşam 9 gibi eve gelince kararlaştırdığımız oyunları alabilirim. Bu arada 18 kasımda da oyun alabiliyor muyuz? Tam olarak ne zaman bitiyor bu paylaşma olayı?
quote:
Orijinalden alıntı: bataktakm
arkadaşlar matai ile konuştum galiba herkes uc3 dlc'sini istiyor onu aradan çıkaralım o zaman. Bir de herkesin istediği başka küçük psn oyunu filan var mı? Saints Row 3 filan çıkacak ama ben exc. oyunlar hariç tüm oyunları pc'de oynuyorum. UC3 dlc'si artı başka oyunlar varsa yazın yarın halledelim onları. Benim yarın akşama vizem bitiyor akşam 9 gibi eve gelince kararlaştırdığımız oyunları alabilirim. Bu arada 18 kasımda da oyun alabiliyor muyuz? Tam olarak ne zaman bitiyor bu paylaşma olayı?
Ben uncharted 3 ün Dlc sine varım. Zaten mutlaka oyunu alıcaz bari Dlcsi ucuz olsun. 18 Kasım'da alinmiyo heralde hatta yarın saat 18 e kadar diyen vardı forumda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme