Şimdi Ara

18 Kasım öncesi PSN kardeşliği (5/5) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iyimiş ok hocam senin dediğin oyun olsun bir liste çıkarsan ona göre bataktakm msg atalım ne diyecek
  • Benim niye Blazing angels dan haberim yok kınadım kendimi. Alalım ya onu ne dersiniz ?
  • valla bende o oyunu çok beğendim,sıkılmadan oynarız bence
  • BA2 bildiğim kadarıyla psnde yok.
  • bu tarzda benzer oyunda olur red baron da iş görür:)
  • İyi ki bi skydrift aldırdım size ha,ne uçak sevdasıymış bu
  • Hepimiz pilot kesildik valla :D ben denk gelirsem alıcam BA2 yi spotculardan.
  • skydrift en büyük kusuru yol güzergahını mecburi kılması,bu bahsettiğimiz oyunlarda böyle sıkıntı olmayınca daha eğlenceli olucak diye düşünüyorum..sana zahmet psn den bir bakarsın hocam bu tarzda hangi oyun varsa o olsun.
  • arkadaşlar matai ile konuştum galiba herkes uc3 dlc'sini istiyor onu aradan çıkaralım o zaman. Bir de herkesin istediği başka küçük psn oyunu filan var mı? Saints Row 3 filan çıkacak ama ben exc. oyunlar hariç tüm oyunları pc'de oynuyorum. UC3 dlc'si artı başka oyunlar varsa yazın yarın halledelim onları. Benim yarın akşama vizem bitiyor akşam 9 gibi eve gelince kararlaştırdığımız oyunları alabilirim. Bu arada 18 kasımda da oyun alabiliyor muyuz? Tam olarak ne zaman bitiyor bu paylaşma olayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bataktakm

arkadaşlar matai ile konuştum galiba herkes uc3 dlc'sini istiyor onu aradan çıkaralım o zaman. Bir de herkesin istediği başka küçük psn oyunu filan var mı? Saints Row 3 filan çıkacak ama ben exc. oyunlar hariç tüm oyunları pc'de oynuyorum. UC3 dlc'si artı başka oyunlar varsa yazın yarın halledelim onları. Benim yarın akşama vizem bitiyor akşam 9 gibi eve gelince kararlaştırdığımız oyunları alabilirim. Bu arada 18 kasımda da oyun alabiliyor muyuz? Tam olarak ne zaman bitiyor bu paylaşma olayı?

Ben uncharted 3 ün Dlc sine varım. Zaten mutlaka oyunu alıcaz bari Dlcsi ucuz olsun. 18 Kasım'da alinmiyo heralde hatta yarın saat 18 e kadar diyen vardı forumda.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.