Şimdi Ara

18 TL ALINAN NORTON IS YENİ SÜRÜME GEÇTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler birkaç ay önce daha önceden kampanya olan 17.99tl olan 3pc için 1yıl koruma kampanyası yapılıyordu bilirsiniz. O şekilde satın almıştım Nortonu fakat 2015 te çıkan yeni ürünlere güncelleme almıyor sadece güvenlik güncellemesini alıyordu. Öyle olunca 21.xxx sürümü kullanıyordu.

Yukarıdan yeni sürüm denetle dedim. İnternet sayfası açıldı güncelleme çıktı indirdim kurdum Yeniden başlattı. Bi baktım 22.xxx güncellenmiş ama deneme sürümü sona erdi dedi. Dedim biz yeni ürüne geçemiyozki ne diye yükledi bunu geri dönmek için Norton hesabımdan lisansım bulunan ürünü indirdim. Hiçbişey yapmadan yeni ürünün üstüne ekledi günleri sıkıntısız liveupdate vs bağlanıyor.

Biraz uzun olmuş. Acaba herkes biliyomuydu bunu yoksa benmi yeni farkettim? Buradan indirdim tekrar, lisansım olan yerden.

18 TL ALINAN NORTON IS YENİ SÜRÜME GEÇTİ 18 TL ALINAN NORTON IS YENİ SÜRÜME GEÇTİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kısmen26 -- 7 Ağustos 2015; 19:24:32 >

• normalde başta nis için 2015 yoktu, norton security diye tek ürün çıkarmışlardı, sonradan w10 uyumlu olacak şekilde 2015 veriyonunu çıkartmışlar.
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    olabilir win 10 olmasaydı yeni ürün vermezlerdi bize.
  • kısmen26 kullanıcısına yanıt
    sm iki yıldır bende17,99 tl den alıyordum bu yıl vermedi siz nerden almıştınız?
  • Han_09 H kullanıcısına yanıt
    21.xxx sürüm indirip kur yenile dersen 18tl fiyat çıkarıyor. sitede bi konuda indirme linki vardı. yoksa kendi sitesinde bulamazsın.
  • kısmen26 kullanıcısına yanıt
    tşk gittigidiyordan buldum aynı fiyata geliyor 180 gün 8,50tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.