Şimdi Ara

+18 UO serverı bilen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Aştınız artık he olayı..
  • komik bir konu bence
  • www.norado.net : )
  • bi kaç yere daha bu adresi yazmışsın ama

ne forum görebildim ben nede bir şey.
    + site hiç ayrıntılı değil tasarımda zaten alıntı - çalıntı herneyse..
    (bu site TemplateMoonster da var. Flash bir site idi)

böyle bir sunucuda nasıl oyun oynayabilirim, söylermisin?
  • baba +18 ultima cinsel icerikli felanmı oluyo :D
  • Arkadaşın canı sıkılmış böyle bir konu açmayı gerekli görmüş kanımca :)
  • bence ufak yastaki olanlarin oyunda yaptigi lamerliklerden sIkIlmis oldugu icin seviyeli bir yer demek istedi saniirm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tauris

bence ufak yastaki olanlarin oyunda yaptigi lamerliklerden sIkIlmis oldugu icin seviyeli bir yer demek istedi saniirm

dikkatini cekeyim ben ultimaya 9 yaşımda başlamıştım ve hiç seviyesizlik yaptığımı hatırlıyamıyorum...
  • geçen 27 yaşındaki adam lamerlik yapıyodu bizde -17 server istiyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaisertr

geçen 27 yaşındaki adam lamerlik yapıyodu bizde -17 server istiyoruz

yaşla alakalı değilki insanın karakteriyle alakalı gidiyo 30 yaşındaki insan ana bacı düz gidiyor 15 yaşındaki cocuk doru düzgün oyununu oynuyor tamamen karakter meselesi
  • 1)+18 playerlerin girmesinin önlenebileceğini sanmıyorum.
    2)arkadaşların dediği gibi olay karakter,ahlak ve akıl yaşında bitiyor..
    3)lamerlliğin yaşı yoktur(atasözü gibi oldu)yapacak adam 70 yaşındada yapar 5 yaşındada...7 sinde neyse 70 indede odur...(atasözlerinden örneklemelerle anlatalım olayı)

4)önemli olan stafff kadrosunun lamer olmaması,edit yapmamasıdır
  • +18 konusuna katılıyorum.O yaşta çıkın gezin tozun parklar sokaklar sizin.PC başına ne tıkanıyorsunuz.

Bu oyunda staff olarakda player olarakda bulundum.Hiç rastlamadım +18 e ama şimdi bulsam yine UO ya dönerim.-18 olacaksada aklı başında olsun veletlere tahammül yok hiçbir mekan ve ortamda.
  • Evet War Hatta Siteye Üye Olurken Nufus Kagıdı Fotokopisi ve İkahmetkah Veriosun:)Arkadasım Hiç Ole Sey Olurmu?:):)
  • +18 olayı,bundan yaklaşık 1,5 sene önce QUAXİS adlı server'da,kayıt olurken TC.Kimlik numaranızı yazıyordunuz ve eğer yaşınız 18 değilse üyeliğiniz kabul edilmiyor.Quaxis kapandığı için bu uygulamayı devam ettiren başka bir Ultima Online sunucusu ( TR ) yoktur.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.