Şimdi Ara

18 Wheels of Steel: Haulin' (2006) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.318
Cevap
16
Favori
3.748.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar patch 1.03 de bende sıkıntı yok..
    oyun gayet akıcı.. ama bi değişiklik ben goremedim..
    bir tane ss daha attayım..bu tır ı seviyorum yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: sebenlim

arkadaşlar patch 1.03 de bende sıkıntı yok..

ssdeki tırın dosyasını yollaya bilirmisin...
  • Bence oyun gayet güzel omuş özellikle kamyonun içindeki göstergeler felan harika..Oyun radeon kartlarla daha uyumlu sanırım ben x1600xt+512 ddr2 ram+e6300 cpu ile olabilecek en son çözünürlük ayarında aynalar felan açık 0 takılmayla oynuyorum.Genelde GForce kartlarla takılma sorunu daha çok oluyormuş duyduğuma göre.Oyunun olumsuz yanları ise trafiğin deli gibi akması(adamlar deli gibi sürüyolar bir de double ın arkasına felan çarpıyorlar) ve sürücünün uykusunun çok çabuk gelmesi( one kardeşim 5-6 saatte kamyoncunun uykusumu gelir uyu uyu yol mu biter :D) Bu arada sebenlim e de teşekkürler baya bir bilgi edindim sayende dostum
  • Peki bu yüklediğin tırın iç görüntüsü nasıl? Yani orjinal tırlardaki gibi bütün göstergeler çalışıyor mu? zahmet olmazsa bir de iç görüntüsünü koyabilir misin?
    quote:

• hocam tır ın ici yanılmıyorsam kenworth la aynı..
    göstergeler calışıyor..
    net baglantımda sıkıntı var.. ss bile atmak cok sıkıntı.. yoksa bendeki tum tırları up yapar sizlerle paylasırım...
    beleş wireless olayı varda.. sahibinede diyomiyorsin ki duzelt kardeşim.

quote:

Orjinalden alıntı: *GökCell*

Peki bu yüklediğin tırın iç görüntüsü nasıl? Yani orjinal tırlardaki gibi bütün göstergeler çalışıyor mu? zahmet olmazsa bir de iç görüntüsünü koyabilir misin?
    quote:

• dostum paylaşalım bilelim ögrenelim vs..

quote:

Orjinalden alıntı: inshroud

Bence oyun gayet güzel omuş özellikle kamyonun içindeki göstergeler felan harika..Oyun radeon kartlarla daha uyumlu sanırım ben x1600xt+512 ddr2 ram+e6300 cpu ile olabilecek en son çözünürlük ayarında aynalar felan açık 0 takılmayla oynuyorum.Genelde GForce kartlarla takılma sorunu daha çok oluyormuş duyduğuma göre.Oyunun olumsuz yanları ise trafiğin deli gibi akması(adamlar deli gibi sürüyolar bir de double ın arkasına felan çarpıyorlar) ve sürücünün uykusunun çok çabuk gelmesi( one kardeşim 5-6 saatte kamyoncunun uykusumu gelir uyu uyu yol mu biter :D) Bu arada sebenlim e de teşekkürler baya bir bilgi edindim sayende dostum

• dostum baglantımdaki sıkıntı dolayısıyla gecikebilir ama su an hemen e atmaya calışıyorum
    5.5 mb lik dosya..
    şimdilik 1.3 mb si upload oldu
    bitince haber veririm.. inşallah biterse tabi
    quote:

Orjinalden alıntı: pcman5334

quote:

ssdeki tırın dosyasını yollaya bilirmisin...
  • quote:

yaw size zorla oynayın diyen mi var...
    olay zevk meselesi..

quote:

Orjinalden alıntı: troy mcclure

quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Oyun herşeyi ile çok basit, oynamaya değmez !!

Oyun hakkında ki görüşlerimi bildirirken size danışmak zorunda mıyım veya siz oyunu beğendiniz diye benimde mi beğenmem gerekiyor ?

BeısNowõmenT

sorununuz varsa bana pm atabilirsiniz. Bu tarz verilmiş cevaplarla konuyu kirletmiş oluyorsunuz.

Ayrıca DH forumlarında Warez tarzı paylaşım,istek ve yardım yasaktır !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 4 Ekim 2006; 23:08:53 >

• sebenlim

PM ulaşmadı bana, tekrar atarsan gereken cevap verilecektir.
  • pm tekrar senin sahanda
    bu arada paylaşım yapamıyorum.. link bulursam pm lerim..
    kolay gele

quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

sebenlim

PM ulaşmadı bana, tekrar atarsan gereken cevap verilecektir.

• bana birisi yardım edebilirmi most wanted yamalarını nereden bulabilirim full modifiye falan
  • arkadaşlar öncelikle oyun çok hoşuma gitti ki bu oyundan önce hard truck, king or the road, accros ve convoy oynamama rağmen bu versiyonu çok daha gerçekci accros taki gibi 15dk newyork tan l.a. gidemiyorsun convoy daki newyorktan l.a. a abartısız 3 saatte gitmiyorsun convoy insanı bezdiriyordu malı bırakmadan saveliyemiyordun fitil ediyordu adamı her neyse bir kaç sorum olcak

anlamadığım ben oyuna kiralık şöför olarak mı başlıyorum eğer öyleyse altımdaki çekiciyi nasıl satıp yenisi alabiliyorum malum benim değil

ben oyuna seatle dan başladım l.a. den çekici aldım ya getirteceğim ya ben gideceğim vurdum kendimi yollara gittim seatle a garaja gittim çekici yok sonra burayı okudum parka gittim çekici orda iyide benim oyuna başladığım yer seatle niye çekici garajda değildi

bu aldığım çekiciyi ben kendim mi kullanacağım yoksa şöför mü kiralayacağım yani bu çekiciye şöför kiralamam için şirketim mi olması lazım lazımsa nasıl kuracağım

diyelimki şöför kiralayıp benim şirkette çalıştırcağım çekiciyi aldığım gibi birde buna romörk mü alacağım hadi aldım diyelim bu çekici bu romörkle nasıl buluşacak yani garajamı gönderecez çekiciyi ne yapacaz

şimdilik sorularım bu kadar teşekkürler

• blader yanlış yola sapmışsın..
    10-4

quote:

Orjinalden alıntı: crayz driver

bana birisi yardım edebilirmi most wanted yamalarını nereden bulabilirim full modifiye falan
  • hocam sen oyuna bi başla bu sorularının cevapları zaten gelecek..
    sana verilen bi tırın sahibisin..

seatle olayı garip.. neresi merkezinse aldıkların oraya geliyor..
    sen sadece 1 tır kullanabilirsin.. aralarında gecis yapamazsın...olsaydı keşke..

kontrat imzalaman laım bir firmayla.. o da ancak oradan bir kac yuku taşımanla alakalı..
    sonra bi sofor tır ve dorse alacaksın..
    onları kontrat yaptıgın yerde sececeksin.. yuke uygun dorse alman lazım dikkat...

anlaşılmayan nokta?

quote:

Orjinalden alıntı: sceep2000

arkadaşlar öncelikle oyun çok hoşuma gitti ki bu oyundan önce hard truck, king or the road, accros ve convoy oynamama rağmen bu versiyonu çok daha gerçekci accros taki gibi 15dk newyork tan l.a. gidemiyorsun convoy daki newyorktan l.a. a abartısız 3 saatte gitmiyorsun convoy insanı bezdiriyordu malı bırakmadan saveliyemiyordun fitil ediyordu adamı her neyse bir kaç sorum olcak

anlamadığım ben oyuna kiralık şöför olarak mı başlıyorum eğer öyleyse altımdaki çekiciyi nasıl satıp yenisi alabiliyorum malum benim değil

ben oyuna seatle dan başladım l.a. den çekici aldım ya getirteceğim ya ben gideceğim vurdum kendimi yollara gittim seatle a garaja gittim çekici yok sonra burayı okudum parka gittim çekici orda iyide benim oyuna başladığım yer seatle niye çekici garajda değildi

bu aldığım çekiciyi ben kendim mi kullanacağım yoksa şöför mü kiralayacağım yani bu çekiciye şöför kiralamam için şirketim mi olması lazım lazımsa nasıl kuracağım

diyelimki şöför kiralayıp benim şirkette çalıştırcağım çekiciyi aldığım gibi birde buna romörk mü alacağım hadi aldım diyelim bu çekici bu romörkle nasıl buluşacak yani garajamı gönderecez çekiciyi ne yapacaz

• arkadaşım ben bu oyunun hastasıyım san bi kaç sorum olcak şimdi bende konsol açılmıyo yani şifre yazmıyom bide bu mp3 çalma olayını yapamıyom pedal of metal da da yapamamıştım nası yapcam bi yardımcı olsan.
  • arkadaşım delircem kafayı yicem bu tırları nası oyun ekliycez.hangi klösöre atcaz neyi nereye atcaz nası yapcaz bi yardım et arkadaşım nolur.bi yardım edermisin.
  • quote:

hocam sen oyuna bi başla bu sorularının cevapları zaten gelecek..
    sana verilen bi tırın sahibisin..

seatle olayı garip.. neresi merkezinse aldıkların oraya geliyor..
    sen sadece 1 tır kullanabilirsin.. aralarında gecis yapamazsın...olsaydı keşke..

kontrat imzalaman laım bir firmayla.. o da ancak oradan bir kac yuku taşımanla alakalı..
    sonra bi sofor tır ve dorse alacaksın..
    onları kontrat yaptıgın yerde sececeksin.. yuke uygun dorse alman lazım dikkat...

anlaşılmayan nokta?

quote:

Orjinalden alıntı: sceep2000

arkadaşlar öncelikle oyun çok hoşuma gitti ki bu oyundan önce hard truck, king or the road, accros ve convoy oynamama rağmen bu versiyonu çok daha gerçekci accros taki gibi 15dk newyork tan l.a. gidemiyorsun convoy daki newyorktan l.a. a abartısız 3 saatte gitmiyorsun convoy insanı bezdiriyordu malı bırakmadan saveliyemiyordun fitil ediyordu adamı her neyse bir kaç sorum olcak

hocam cvp lar için saol kontratı nasıl imzalıyoruz onlarmı teklif ediyor yoksa biz mi biz ediyorsak nerden ediyoruz dorseler nerde satılıyor daha hiç bulamadım

teşekkürler

• arkadaşım.. bi zahmet yukarı sayfaları oku..
    orda ayrıntılı olarak var cevabı..ama genede bi kez daha yazıyorum..
    belgelerim icinde 18woshaulin dosyası var icinde confic.cfg dosyası var
    onu notepad le ac..
    baş taraftaki degerleri soyle yap
    uset g_console "1"
    uset g_developer "1"

mp3 olayı yok... ancak ben winampiacıpoyle oyuna dakıyorum.. biplay list yap ac winampi takıl..
    nedeni ogg formatında muzik calabilyo oyun...

quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_34

arkadaşım ben bu oyunun hastasıyım san bi kaç sorum olcak şimdi bende konsol açılmıyo yani şifre yazmıyom bide bu mp3 çalma olayını yapamıyom pedal of metal da da yapamamıştım nası yapcam bi yardımcı olsan.
  • yine tekra ve gene aynı cumle..
    yukarıda yazıyor...

bu scs uzantılı dosyaları belgelerim altında 18woshaulin dosyası altındaki mod klasorune at
    tırları nerden bulacam dersen gene bi kac post uste bak..linkler var
    indir at mod klasorune sür..

quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_34

arkadaşım delircem kafayı yicem bu tırları nası oyun ekliycez.hangi klösöre atcaz neyi nereye atcaz nası yapcaz bi yardım et arkadaşım nolur.bi yardım edermisin.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.