doğru senin gibi mallar oldukça bi anlamı olmuyor buraların.
Yaaa bu oyun sanki diğeriyle aynı. Yeni değil sanki bu. Ben daha önce oynamıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: tekbir05
Yaaa bu oyun sanki diğeriyle aynı. Yeni değil sanki bu. Ben daha önce oynamıştım.
sana kim söyledi yeni olduğunu , seni kandırmışlar .)
quote:
Orijinalden alıntı: RockweLL
quote:
Orijinalden alıntı: tekbir05
sana kim söyledi yeni olduğunu , seni kandırmışlar .)
Ya zaten hatırlıyorum ben bu oyunu oynamıştım.
TÜM KAPTANLARA SELAM OLSUN UZUN Bİ ARADAN SONRA GAZKESMEDEN DEVAM =)
SS RÜZGARI ;)
Bunlarda Benden Olsun :) Önceden Biz Vardık Burda .:)
Uzun Süreden Sonra YeNiden Burdayız..
güzell
hasta oldum
atletle otobüs kullanıyor.
güzel
quote:
Orijinalden alıntı: DaLiJa SeBuS
Konuda emeği geçen herkese teşekkürler herkesin ellerine sağlık Yeni Firmamızla Geri Döndük
Hocam, modun adı nedir?
Başkale Tarım Gururla Sunar =)
Reid Rider : kusura bakma usta uzun zamandır foruma girmiyodum cevap veremedim modun ismi süpermod 3.4 konuda emeği geçen Herkesin ellerine sağlık eskiler toplanmış bakıyorum bende ufaktan bi kaç ss paylaşayım dedim
DaLiJa SeBuS mod gerçekten süpermiş. Ben de otobüslere meraklıyım. Şu model otobüsleri nereden indirebilirim: http://imageshack.us/photo/my-images/171/starliner2qd7.jpg/sr=1 Aradım taradım bu model otobüsü hiçbir yerde bulamadım. Bir de bendeki oyun kopyaymış. rpm limit, torque vb ayarları değiştirdim. Araç jet gibi gidiyo ama tabiki polis engeli var Oyunu orjinal olan arkadaşlar eğer internetten indirmişlerse bana pm aracılığıyla oyunun linkini atabilir mi? Şimdiden teşekkürler...
Eline Sağlık Hikmet 2 side Güzel
Konu çok güzel ama katılım aktif değil malesef. İşte bu kötü