Şimdi Ara

18 yaş altı yurtdışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar 18 yaş altındayım schengen vizem var ve aldığım ülkeye giriş yapıp geri döndüm şuanda bilet ile avrupaya gitsem muvafakatname olmadığı için sorun çıkar mı

• Vizenizin süresi devam ediyorsa Muvafakatnamenizin aslıda yanınızdaysa bir sorun olmaz diyebiliyorum.Vizenizin geçerli olduğu tarihleri belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan9052

Vizenizin süresi devam ediyorsa Muvafakatnamenizin aslıda yanınızdaysa bir sorun olmaz diyebiliyorum.Vizenizin geçerli olduğu tarihleri belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

Merhabalar
    Hocam Muvafakatname yanımda yok diyor.Sıkıntı çıkar bence.Her ne kadar vizeli de olsa..
  • serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Kişi 18 yaşından küçük yaşta yurt dışına çıkıyorsa pasaport alımı sırasında zaten muvafakatname ibraz etmesi zorunludur.Fakat havalimanında gümrük memurunun muvafakatname talep etmesi durumu olabilir. Gümrükte biraz şansa bağlı karşına çıkan kişiye en başında da dediğim gibi muvakfakatname yanında bulunsun zararı yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan9052

Kişi 18 yaşından küçük yaşta yurt dışına çıkıyorsa pasaport alımı sırasında zaten muvafakatname ibraz etmesi zorunludur.Fakat havalimanında gümrük memurunun muvafakatname talep etmesi durumu olabilir. Gümrükte biraz şansa bağlı karşına çıkan kişiye en başında da dediğim gibi muvakfakatname yanında bulunsun zararı yok :)

Hocam merhaba
    sıkıntı şurada siz gözden kaçırdınız sanırım.Arkadaş diyor o berlge yanıma da yok .. olmadan nasıl.... bende mesajımda bunu belirttim işin zor demek istedim.

• Gidemezsin hiç bir yere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.