Şimdi Ara

180 liraya psp alayımmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar biriisi 180 ytl ye psp fatini satıyor 2 gb kartı ile sizce rakam nasıl alayımmı acil cevap lütfen...

• bence alma 3000 çikti 4000 yolda diyolar fiyatlar daha da düşer... ayrica ben fat i 4gb lik kartiyla birlikte 150 e satmiştim ark a ucuz olsun diye. o nasil bi arkadaş
  • zaten üründe bir ölü pikselde varmış 180 pahalımı forumda felan hiç 250 den aşağı ürün yok bende ucuz diye sevinmiştim
  • sahsen 180 ytl diye duyunca sıfır sandım o bile degil mis bence alma dostum slimlerin ikinci elleri bile 230-240 lira
    ama sen bilirsin yanında 2 gb hafıza kartı vermesı bırsey farkettırmez buyuk ıhtımal yan sanayı dır o kart.Orjinal olsa bile piyasa fiyatı 10-15 ytl arasına denk gelıyor.
  • Bir de ölü pixel varmıs öle mi dostum sana birsey soleyeyim mi o cihazı alacaksın her oyunu oynadıgında o kucuk nokta gozune batıcak ve birgun fıttırıcaksın gidip lcd ekranını degıstırceksın o da 90-100 ytl arası patlar sana .Hah ama gozume batmaz ben oynarım dıyorsan senın bılecegın iş ama kime ölü piksel cıktıysa bu forumda 1 haftaya kalmadan degıstırdı cunku dayanmadıPisman olursun yani
  • Fiyat çok uygun değil.

Zaten 2 gb kartın fiyatı 15 lira gibi birşey.

(:
  • Morelimi bozdunuz ! Fat PsPyi 500 Liraya Almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 27 Aralık 2008; 20:34:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psikotrex

Morelimi bozdunuz ! Fat PsPyi 500 Liraya Almıştım

Dostum ilk cıktıgında falan aldın herelde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psikotrex

Morelimi bozdunuz ! Fat PsPyi 500 Liraya Almıştım

bende ilk çıktığında o fiyata almıştım.o zaman kimsede yoktu
  • Bende de bir ölü piksel var.

Ama pek göze batmıyor.

Küçücük bir nokta için hiç 70-80 lira veremem valla.

(:
  • quote:

Orjinalden alıntı: head

Bende de bir ölü piksel var.

Ama pek göze batmıyor.

Küçücük bir nokta için hiç 70-80 lira veremem valla.

(:

Malesef 1 ölü pixel icin lcd ekranı degistirenler var ama en onemlısı de alırken cihazı iyice incelemek benım arkadasa oldu ekranın tam kosesındeymıs eve gelınce farketmıs gıdıp degıstırdı saolsun aldıgı yer degıstırdı.
  • hocam o dediğin slimlerden bulsam izmirde alıcam ama malesef millet 300den aşşığıya düşümüo anladık kaça satarlarsa satarlarda bukadarmı olur ya 3000 çımış 4000 çıkmak üzere neyse aramaya devam :S :)
    quote:

Orjinalden alıntı: lAresl

sahsen 180 ytl diye duyunca sıfır sandım o bile degil mis bence alma dostum slimlerin ikinci elleri bile 230-240 lira
    ama sen bilirsin yanında 2 gb hafıza kartı vermesı bırsey farkettırmez buyuk ıhtımal yan sanayı dır o kart.Orjinal olsa bile piyasa fiyatı 10-15 ytl arasına denk gelıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: furiouss35

hocam o dediğin slimlerden bulsam izmirde alıcam ama malesef millet 300den aşşığıya düşümüo anladık kaça satarlarsa satarlarda bukadarmı olur ya 3000 çımış 4000 çıkmak üzere neyse aramaya devam :S :)
    quote:

sahsen 180 ytl diye duyunca sıfır sandım o bile degil mis bence alma dostum slimlerin ikinci elleri bile 230-240 lira

Dostum satan kisiler 2. el mi satıyor 0 mi garantili mi?
  • 2. el hocam ya ben onada razıyım nsl olsa garanti dışı kalacak da epey bi pahalı sölüolar bana göre
    quote:

quote:

hocam o dediğin slimlerden bulsam izmirde alıcam ama malesef millet 300den aşşığıya düşümüo anladık kaça satarlarsa satarlarda bukadarmı olur ya 3000 çımış 4000 çıkmak üzere neyse aramaya devam :S :)
    quote:

• quote:

2. el hocam ya ben onada razıyım nsl olsa garanti dışı kalacak da epey bi pahalı sölüolar bana göre
    quote:

quote:

quote:

Dostum ben piyasadan 3 ay uzak kaldım versiyonlu 0 psp ler suan 340 ytl ama yinede 300 cok fazla bana gore.Bence dostum biraz daha biriktirip 0 al ölü pixel işinde garanti olur.

• fat için biraz fazla ama 240 250 ye temiz slimler bulabilrsin

Bu arada 2 gb memory stickler nerede satılıyo khalkedonda filan var mı?
  • quote:

2. el hocam ya ben onada razıyım nsl olsa garanti dışı kalacak da epey bi pahalı sölüolar bana göre
    quote:

quote:

quote:

Dostum forumda khalkedon ısımlı bır arkadasımız var bir sitede satıyordu ikinci el psp slim biri 300 ytl di digeri 280 di ama 280 olan biraz çizik arkası bu arada 2.el den kastimiz garantisi bitmesi degil zaten butun spot mallar garantisizdir bizim kastımız psp nın ekranında ölü piksel sıkısmıs piksel, ekranda çizik vs.

• Arkadaşlar bizde psp alıp satıyoruz ve 180 ytl gayet mantıklı bi rakam son kullanıcı için alıp satan bi kişi olsan derim 180 çok ama son kullanıcı için ideal bi rakam çünkü bizde bu fiyatlara satıyoruz aşağı yukarı bazen değişik kampanyalar yapıyoruz o ayrı ama şuan ist kadıköy de 2. el satış rakamları 180,200 arası emin olun

-- asla ölü pixel olmayan
    -- 4 gb memory card
    -- bazen kulaklık,taşıma kılıfı yada kutusu fiyatları 180-200 bazen 150 yede verdiğimiz oluyo

www.elektrotuning.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: bartu dayı

Arkadaşlar bizde psp alıp satıyoruz ve 180 ytl gayet mantıklı bi rakam son kullanıcı için alıp satan bi kişi olsan derim 180 çok ama son kullanıcı için ideal bi rakam çünkü bizde bu fiyatlara satıyoruz aşağı yukarı bazen değişik kampanyalar yapıyoruz o ayrı ama şuan ist kadıköy de 2. el satış rakamları 180,200 arası emin olun

-- asla ölü pixel olmayan
    -- 4 gb memory card
    -- bazen kulaklık,taşıma kılıfı yada kutusu fiyatları 180-200 bazen 150 yede verdiğimiz oluyo

www.elektrotuning.com

Fiyatlar cok uygun bu arada sattıgınız cihaz fat mı slim mi?
  • slim de oluyo fat de oluyo elimizde herzaman değişiyo

www.elektrotuning.com
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.