Şimdi Ara

1800-1900 Bütçe - Laptop Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler bana 1800-1900 TL fiyat aralığında bir laptop lazım. Aslında bütçem 2000'nide görebilir.
    Öyle çok bişey yok, son sınıfa geçiyorum bu sene.. Beni üniversitede, en azından son sınıfa kadar falan idare edicek bir laptop lazım. Öyle çok oyun oynamıyorum. LOL atıyorum arada, CS-GO'da açarsa bana yeter. GTA V'de ekmeğime bal sürer :D
    Laptoplardan pek anlamam, yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim.

Çok teşekkürler zaman ayırdığınız için.

• polianacismile kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelimOkde

Merhaba beyler bana 1800-1900 TL fiyat aralığında bir laptop lazım. Aslında bütçem 2000'nide görebilir.
    Öyle çok bişey yok, son sınıfa geçiyorum bu sene.. Beni üniversitede, en azından son sınıfa kadar falan idare edicek bir laptop lazım. Öyle çok oyun oynamıyorum. LOL atıyorum arada, CS-GO'da açarsa bana yeter. GTA V'de ekmeğime bal sürer :D
    Laptoplardan pek anlamam, yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim.

Çok teşekkürler zaman ayırdığınız için.

http://www.sadecenotebook.com/lenovo-g5070-59-431759-pmu400580

• http://www.pcdepo.com/asus-x554ld-xo598d-notebook

limitini yükseltip bunu alabilirsen güzel bi ürüne sahip olmuş olursun

• Asus x550jk ve victor g451 i önerebilirim sana. Kendim yaklaşık 3 ay önce bu iki pc arasında kaldım ve Asus markasına güvenerek x550jk yı aldım. Ben kendi pc mden çok memnunum. Gta 5 i v.high- high ayarlarda 30 fpsnin altına düşmeden oynuyorum. Victor ın artısı full hd ıps ekran ve kasa kalitesi üstünlüğü. Ama diğeride Asus. Müşteri memnuniyetinde kendini kanıtlamış bir marka. Bu iki kısası da düşündüm ve bence mantıklı olanı yapıp Asus u aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.