Şimdi Ara

1800 TL Oyun Kasası [Leon-x hocam bakabilir misiniz ?] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • A-Data'lar gayet iyi güzel 250 TL civarı bütçene uyarsa alırsın kardeşim, ben daha çok ram'de bütçeye göre f/p oranına göre yazıyorum yüksek bütçelerde ise CL7'leri yazıyorum direk...

Lian'li de güzel kasa o olabilir, havalandırma olayı da fena değil onu alıp kullanan varsa yorumlarını da almakta fayda var.

EXA'da da çoğu k.kartına peşin fiyatına taksit imkanı var oradan da aynı ürünleri çekebilirsin, benim aklımda Vatan kalmış öyle direk yazdım sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 23 Haziran 2010; 23:29:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

A-Data'lar gayet iyi güzel 250 TL civarı bütçene uyarsa alırsın kardeşim, ben daha çok ram'de bütçeye göre f/p oranına göre yazıyorum yüksek bütçelerde ise CL7'leri yazıyorum direk...

Lian'li de güzel kasa o olabilir, havalandırma olayı da fena değil onu alıp kullanan varsa yorumlarını da almakta fayda var.

EXA'da da çoğu k.kartına peşin fiyatına taksit imkanı var oradan da aynı ürünleri çekebilirsin, benim aklımda Vatan kalmış öyle direk yazdım sana

Teşekkürler hocam Valla a-data alsam iyi olur diyorum içimden ama aradaki fiyat farkıda bayağı var.Performans olarak birşey eklemez diyorsanız en önemlisi sorunsuz stabil çalışacaksa g-skill alayım ?

Lian-li kafama yattı iyice.Birazda görüntüsü iyi olan bir kasa istiyorum.Yan tarafından kasa içi gözüktüğü için biraz cezbediyor.Ama en önemlisi soğutması benim için varsa kullanan arkadaşlar bilgi almak isterim.Yada başka kasa öneriler.

• Kasa olarak Truvateklere de bence bir bak Full Tower ve soğutma olarak yanı fanlı olan 25cm'lik fanı var ve extradan da 3x14cm fan mevcut 200 TL için en alınası kasa bence...

Ramlerin performansa etkisi çok azdır kardeşim anlamazsın bile, bugün Hi-Level'li kasa topladım 4GB 1333MHZ 'lik kit + X4 925 benim ssitem ile aynı gibiydi yani fark göremedim ama bench kasarsam fark olur.

G.Skill yerine, Patriot al, Kingston al, ya da Hi-Level al yani bugün anakartta direk gördü 785GT-UD3H vardı sistemde.
  • http://img97.imageshack.us/img97/4297/23062010054.jpg

lian li kullanıyorum bakabilirsin 480 w modeli stock fanı söktüm 2 tane led li fan taktım manyak oldu

kasa içi görüntü koymadım erindim şimdi gece gece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fayn88 -- 23 Haziran 2010; 23:54:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Kasa olarak Truvateklere de bence bir bak Full Tower ve soğutma olarak yanı fanlı olan 25cm'lik fanı var ve extradan da 3x14cm fan mevcut 200 TL için en alınası kasa bence...

Ramlerin performansa etkisi çok azdır kardeşim anlamazsın bile, bugün Hi-Level'li kasa topladım 4GB 1333MHZ 'lik kit + X4 925 benim ssitem ile aynı gibiydi yani fark göremedim ama bench kasarsam fark olur.

G.Skill yerine, Patriot al, Kingston al, ya da Hi-Level al yani bugün anakartta direk gördü 785GT-UD3H vardı sistemde.

Peki hocam teşekkürler.Ben yarına kadar bir sistem çıkaracağım o zamanda önerinizi almak isterim.Şimdilik için çok teşekkür ederim iyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: fayn88

http://img97.imageshack.us/img97/4297/23062010054.jpg

lian li kullanıyorum bakabilirsin 480 w modeli stock fanı söktüm 2 tane led li fan taktım manyak oldu

kasa içi görüntü koymadım erindim şimdi gece gece

Hocam güzel olmuş ama sanırım bir eşyanın içinde duruyor.Sıcaklık değerleri nasıl.Yeteri kadar tatmin ediyormu.Ayrıca kasayı oradan çıkarırsanız daha iyi soğur parçalar diye düşünüyorum.

• Rica ederim kardeşim görüşmek üzre kolay gelsin sana da
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.