Şimdi Ara

1800 tl'ye sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bu aksam n11'de dolaşırken söyle bir sistem gördüm;
    İŞLEMCİ   :İNTEL İ5 3470 3.2-3.6 GHZ.İŞLEMCİ                                         ANAKART  :ESONİC 1155 ANAKART       
    BELLEK (RAM)  : 8 GB DDR3  1333 MHZ RAM
    HARDDİSK   :320 GB WD HDD                       
    EKRAN KARTI  :4 GB DDR5 RX 560 EKRAN KARTI
    SES KARTI   :2+1 KANAL SES KARTI (O/B   
    ETHERNET (LAN)  :100/ 1000 MBPS ETHERNET (LAN) KARTI (O/B)
    OPTIK SÜRÜCÜ   :YOK             
    KASA  : RAMPAGE GAMER OYUNCU KASASI 2 ADET 12 CM FANLI

Ben bu işten çok anlamıyorum, normalde 6500 tl fiyat biçilmiş ve sadece işlemcisi ikinci el.2 yıl da garantili. Malum bu günlerde evden çıkmıyoruz ve baya bi bunaldım, bütçem az olduğundan da fm20, pes20, assassins creed,watch dogs gibi oyunlar oynayabileceğim bir bilgisayar arıyordum. Sizce bu sistem iyi midir? Fiyat düşme gerçekten 6500 tl'den mi yapılmış?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• işlemcisi çok eski. 2012-2013 yılının işlemcisi. ileride yükseltme şansın da yok. ram sınıfı da eski ve yetersiz. anakart markasını da hiç duymadım şimdiye kadar.. fm ve pes oynarsın bununla şimdilik ama bu sisteme para verilmez. 6500 ü neye göre biçmişler hiçbir türlü etmez. 6500 e neler alınır... 1800 e de sakın alma. biraz daha ekleyip daha güncel kasa almaya bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyseneya -- 23 Mart 2020; 5:44:40 >
  • neyseneya kullanıcısına yanıt
    Tesekkürler cevabınız için. Şimdi tekrar düşündüm de yakın zamanda para biriktirme olasılığım pek yok. Sadece fm 20 de bana yeter. Bu amaçla ya buna ya da benzer makinalara bakacağım biraz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.