Şimdi Ara

1800 TL'ye topladığım sistem nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, toplamda 1794 tl tuttu. Bu sistemi seneye bu aylarda alıcam, o zaman da iyi bir sistem sayılır mı? Gta 5 i high da 40+ fps oynatıyor, ki bu benim için gayet güzel. Ben 2 senedir ati radeon hd 7350 ile oyun oynamaya çalışıyorum çünkü...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu yardım edebilecek kimse?

• Dostum bu doğmamış çocuğa don biçmek gibi birşey.Seneye bu zamanlar allah bilir neler olacak o yüzden çok erken bunun için
  • Daha ucuz 650 watt a gerek yok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: OttomaN_JanissarY78

Arkadaşlar, toplamda 1794 tl tuttu. Bu sistemi seneye bu aylarda alıcam, o zaman da iyi bir sistem sayılır mı? Gta 5 i high da 40+ fps oynatıyor, ki bu benim için gayet güzel. Ben 2 senedir ati radeon hd 7350 ile oyun oynamaya çalışıyorum çünkü...

200 liralık power supply 155 liralık kasa 300 liralık anakart toplam 655 tl yapıyor.800 liralık ekran kartı kullanmışsın işlemcin i3. Çok saçma bir dizilim olmuş.
    i5 işlemci 2 gb 256 bit ekran kartı 500 watt power supply li bi kasa. ile çok daha ucuza maledebilirsin. Alacağın performansta çok daha fazla olur. En baba ekran kartınıda taksan o işlemci ile yığılır kasa. 355 liralık ps+kasa senin hiçbir işine yaramaz. Sadece orada durur. Kasayı alacağın zaman pm atarsan yardımcı olabilirim. i3 takacaksan ve 8 gb ramde kalacaksan z97 ninde bir anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PimpMyRide -- 16 Mayıs 2015; 18:58:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OttomaN_JanissarY78

Arkadaşlar, toplamda 1794 tl tuttu. Bu sistemi seneye bu aylarda alıcam, o zaman da iyi bir sistem sayılır mı? Gta 5 i high da 40+ fps oynatıyor, ki bu benim için gayet güzel. Ben 2 senedir ati radeon hd 7350 ile oyun oynamaya çalışıyorum çünkü...

Kardesim oda bisey mi ben 6 yıldır gedorce 6300 le oyun oynamaya calisiyorum oynadigim tek oyun cs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.