hocam era çok kalitesiz bir malzemeden üretilmiş gibi geldi bana bindim ve arabayı hiç beğenmedim teneke gibi aynı 2010 model olmasına karşı. Hayırlısı olsun sizin için hocam
haklısınız süper bir araba değil ancak 98 polo-2003 fiesta-98 golf 4 olmak üzere 3 araç kullandım polo ve golf parça açısından iliğimi kuruttu araçlar yaşlandıkça sürekli sorun çıkartır hale geliyor ve elinizdeki yaşlı bir wv ise parçası tuzlu oluyor ondan dolayı bu aralıkta genç ve km düşük araçlar bakmaya başladım tercih yapmak çok zor ancak seçenekleri 2 ye indirgedim bende era ve punto arasında kaldım yarın bir araca bakmaya gidiyorum olursa alıcam sanırım 2006 era 1.4 select güvenlik paketli lpgli 19500 gibi bitecek araç ilk sahibinden 40bin kmde bakalım nasipse yarın görüşeceğim
era be punto'nun kalitesi bana pek iç açıcı gelmedi.
mondeo güzel araçtır ancak yakıt ve parça açısından tuzlu diye biliyorum, tabiki tercih meselesi ama kalite arttıkça bizim bütçelerde model düşüyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: veli_03
mondeo güzel araçtır ancak yakıt ve parça açısından tuzlu diye biliyorum, tabiki tercih meselesi ama kalite arttıkça bizim bütçelerde model düşüyor :)
hocam çok tatlı colt'lar buldum sahibinden.com da en mantıklısı colt gibi ama hayırlısı bakalım ne dersin?
valla burada mitsubishi servisi yok birde benim çok hoşuma gitmiyor,hepsinden ziyade ikinci el piyasada pek görmüyorum malum özel sektörde çalışıyoruz ne olur ne olmaz diye düşünüyorum ondan elden çabuk çıkacak bir araç arıyorum ama senin alternatiflerinde colt başarılı bence,birde sana bir tavsiye önce araç segmentinde karar kıl yani colt ile mondeo sınıf farkı olan ve birbirinden çok farklı araçlar önce ihtiyaçlarına göre bir segment seç ve ondan ilerle diye tavsiyede bulunacağım
ya segmentten önce bütçe geliyo yanı bu kadar param var ve bu paraya alınabılecek en mantıklı arabalr bunlar. o nedenle mondeo ve colt bir arada. segmente göre değilde cebime göre hareket etmek durumundayım
18 bine 2007 2008 colt bulursun. bir uyarı coltla ilgili vergi hacmi için 1.3 diyorsan motoru 1332 cc olduğundan 1.3-1.6 aralığından vergi ödersin. ama motor gücü zaten o vergi dilimindekiler gbidir :D fakat içi sınıfında en geniştir. motoru çok seridir. 0-100 11 sn bir çok 1.6 araçla kafa kafaya gider. yakıtıda şehir içi 7 litre civarlarında gayet makul bir seçim olur.;)
quote:
Orijinalden alıntı: kendikendine
18 bine 2007 2008 colt bulursun. bir uyarı coltla ilgili vergi hacmi için 1.3 diyorsan motoru 1332 cc olduğundan 1.3-1.6 aralığından vergi ödersin. ama motor gücü zaten o vergi dilimindekiler gbidir :D fakat içi sınıfında en geniştir. motoru çok seridir. 0-100 11 sn bir çok 1.6 araçla kafa kafaya gider. yakıtıda şehir içi 7 litre civarlarında gayet makul bir seçim olur.;)
bu yorumlara ihtiyacım var dostum eyvallah saolasın. colt'u öneriyosun yani. vaala bı kac adım önde colt suan. pekı hocam kullandınızmı arabayı iç kalıtesı nasıl sence?
Almera öneririm, 18 bine tazdığın modelden üstünüde bulabilirsin, hep söylerim bu fiyat bu donanımda bu kalitede bulabileceğin en güzel araç
almera tipi çok eski zaten üst modeli de pek yok bildiğim kadarıyla niisan note baktım o da biraz pahalı geldi. mitsubishi içinde servisi problem ve parcası cok pahalı dıyorlar ki bulunduğum terde de servisi yok çok kararsız kaldım napcam bılmıyorum
3.5 yıllık colt kullanıcısı olarak:
Artılar.........:
- Performans - İç hacim - Sorunsuzluk - Yüksek hızlarda stabilite - Sürüş rahatlığı ve keyfi - Sorunsuz allshift şanzıman - f/p - Tip - Fonksiyonel - Büyük ön cam ve ön cam mesafesi
Eksiler....:
- Bagaj hacmi - 2.el (bu araçtan kaynaklanan bir sorun değil)
quote:
Orijinalden alıntı: korti81
quote:
bu yorumlara ihtiyacım var dostum eyvallah saolasın. colt'u öneriyosun yani. vaala bı kac adım önde colt suan. pekı hocam kullandınızmı arabayı iç kalıtesı nasıl sence?
arabayı kullanmadım. kısmet olmadı :( 11 yıldır corolla kullanıyorum imzamdaki aracı. içine bindğim colt benim aracımdan özellikle arka diz mesafesnde baya geniş. bir arkadaşmda arıyordu 207 veya corsa arıyordu 21000 bütçem var dedi. coltu gösterdim kendisde 1.90 boyundaydı. hoşuna gitti diğer iki aracın 2007 2008 ini alabileceği fiyata yeni kasa hız sabitleyicili 2010 model 15000 kmdeki aracı aldı. 4-5 yıl binilecekse kesinlikle tercih edilebilecek bir model. arkadaşımda gayet memnun aracından.
quote:
Orijinalden alıntı: tavakspor
3.5 yıllık colt kullanıcısı olarak:
Artılar.........:
- Performans - İç hacim - Sorunsuzluk - Yüksek hızlarda stabilite - Sürüş rahatlığı ve keyfi - Sorunsuz allshift şanzıman - f/p - Tip - Fonksiyonel - Büyük ön cam ve ön cam mesafesi
Eksiler....:
- Bagaj hacmi - 2.el (bu araçtan kaynaklanan bir sorun değil)
dostum cok saol yorumun için. yedek parcası cok pahalı dıyorlar. bıde bulunduğum ilde mıtsubıhı servisi yok tavsıye eder mısın yıne de ? bı de edersen bu colt ların en bosundan en dolusuna doğru sıralanısı nasıl bılgı verır mısın ınvıte en fullu mu?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: korti81
quote:
arabayı kullanmadım. kısmet olmadı :( 11 yıldır corolla kullanıyorum imzamdaki aracı. içine bindğim colt benim aracımdan özellikle arka diz mesafesnde baya geniş. bir arkadaşmda arıyordu 207 veya corsa arıyordu 21000 bütçem var dedi. coltu gösterdim kendisde 1.90 boyundaydı. hoşuna gitti diğer iki aracın 2007 2008 ini alabileceği fiyata yeni kasa hız sabitleyicili 2010 model 15000 kmdeki aracı aldı. 4-5 yıl binilecekse kesinlikle tercih edilebilecek bir model. arkadaşımda gayet memnun aracından.
ya ben hıc canlı olarak colt gormedım :))) valla gormedım bı kere onumden gectı hosuma gitti o kadar. iç hacmi özellikle arka diz mesafesi bana dar geldi yani boyuta baktım dardır diye düşündüm. ama genıs dıyosun sanırım colt alcaz
ya bir de bulduğum coltların lınkı atsam yorum yapar mısınız ? hangisini alayım sızce
coltu bu kadar tavsiye etmişken bir iki hatırlatma daha ekleyeyim. 2009 a kadar olan eski kasalarda arka koltuklarda kızaklıdır ileri-geri kaydırılabilir ve bagaj 315 lt ye kadar genişletilebilir. benim bildiğim en büyük eksikliği ise arka camlarının elektrikli olmayışı ve az bir yalıtım eksiği. zaten b segmenti coğu araçta yalıtım çok iyi değil. iç genişliği için kafanda sıkıntın olmasın.