Şimdi Ara

18000 tl araba hangisi 2016 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni liste
    Bu mesaja eklenen görseller:

18000 tl araba hangisi 2016
  • Benzinli hiç lpg takılmamış d4 motorlu 2.0 toyota avensis öneririm.

Evet lpg lilere göre biraz fazla yakar ama buna değer.

Kolay kolay arıza çıkarmaz. Listedeki araçlar içerisinde belki de en az arıza çıkaracak araçtır.

Donanımlıdır. Abs, esp, dijital klima, 4 hava yastık, 4 cam otm gibi donanımları var. Listedeki araçlardan iyidir bu konuda.

Çok keyiflidir. 2.0 150 hp ve araç 1240kg. Alt devirlerde bile yeterli çekiş sunar. 3bin devirden sonra uzar gider.

Hacmine göre çok az yakar. 1.6 hacimli birçok araçtan daha az tüketir.

Konforludur. Listede avensis kadar konforlusunu bulamazsınız. Sessizdir, uzun yolda yormaz.

Hem donanımlı, hem güzel arabaya binersiniz. Haşat olmuş lpg li araçlara binip serviste uğraşmak yerine biraz fazla yaksın ama kafanız rahat olsun.

Alternatif olarak primera, almera ve mazda 626 öneririm.

• lureg L kullanıcısına yanıt
    Ne kadar vergisi olacak ki, yaşını başını almış araçlar. Şehir içinde sık kullanıyorsanız bilemem, ama diğer tüm durumlar için D sınıfı bir araç daha mantıklıdır.
  • zamanında 15 16 eden clio 2ler bile (1 sene önce) şimdi 20den aşağı temizini bulmak imkansız vay ülkemin haline bende araç istiyorum ama şu malum şartlarda gerçekten çok zor.
  • Dostum babam Türkiye'de carisma kullanıyor ben yurtdısında yasıyorum. 1.6 otomatik vites olan versiyonu. Lpg ile km'de 20 kuruş yakıyor. Sürüş olarak gayet düzgün bir araç. Tavsiye edebilirim. Babamdaki 1999 modeli. 18bin tl civarına makyajlı kasadan sunroof veya birkaç farklı donanımlı olan versionunu alabilirsin.
  • clio nerde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vw polo 2000 model 6n2 olursa düşünülebilir.benzinli motoru 1.4 16v 75 hp dir gayet seridir.dizelini bu paraya bulamazsınız zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 206

Model olarak daha yeni bir araç alabilirsiniz, parçası bol ve nispeten uygun.
    2. eli bol fiyatlar diğer araclara göre nispeten uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rufuk -- 4 Mart 2016; 17:06:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • listeye corsa b ekleyebilirsiniz, 16.000-17000 civarı cok temiz bir corsa gls alabilirsiniz.
  • dürbün gogus polo yada temiz bir carisma

ama eger temiz bir carisma bulursan asla asla asla kacirma.

sorunsuz az yakan muhteşem bir araç.
  • lureg L kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayın benden size küçük bir tavsiye Ne alırsanız alın iyice baktırın alırken mümkünse yetkili servise gösterin yoksa en az 2 farklı yerde ekspertiz yaptırın başınız ağrımasın. Ben o hataya düştüm tanıdık çok yakın bir sanayi ustasına gösterdik arabayı çok iyi araba çok temz araba al sakın kaçırma vs. dedi iyi alılım dedik aldık. Meğer başımıza bela almışız. Sanayiden çıkmadı araba yeni yeni adam ettik şuan maşallahı var. Siz siz olun alırken çok dikkatli olun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.