Şimdi Ara

1800Liraya sistem topladım görüşlerinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  1800Liraya sistem topladım görüşlerinize ihtiyacım var

Kabataslak böyle bir sistem yaptım daha uygun fiyata düşürebilir miyiz ya da bazı şeylerden kısabilir miyiz çünkü bütçem kısıtlı genellikle Lol ve Cs Go yu fps sorunu olmadan orta ayarlarda oynamak istiyorum ilerde iyi bir ekran kartı takarsam sanırım Güç kaynağını da değiştirmem gerek darboğaz yapabilir mi işlemci iki ekran kartı takılırsa ? çok soru sordum biliyorum sadece yardıma ihtiyacım var :)

• narkozcu8523 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle o monitörü çıkar.1366x768 çözünürlüğe sahip.Şu monitörü alabilirsin.Full hd çözünürlüğe sahip.
    http://www.hepsiburada.com/viewsonic-va2261-21-5-5ms-analog-dvi-full-hd-led-monitor-p-BD803947

İlerde iyi ekran kartı takmak istersen sistemin komple değişmesi gerekir.LoL akıcı oynatır ama cs go da kaç fps verir bilemem.İnternetten araştırın.
    Maliyeti düşürmek için ssd çıkarabilirsin.Sonradan eklenebilir ssd.
  • Teşekkür ederim bilgilendirme için monitör gözümden kaçmış. İlerde hepten değişmesi gerekiyorsa neden 1800 lira vereyim diye düşünüyor insan paranın olmaması çok kötü bir şey.

Ne yapabilirim başka forumda konular açılmış da yüksek bütçeli sistemler olduğu için aradigim cevaplari bulamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.teknobiyotik.com/technopat-amd-a10-7870k-8gb-ram-120gb-ssd-500w-oyuncu-bilgisayari.html

Bundan iyisini bulabileceğini sanmıyorum hocam. Yanına bir de FULL HD ekran koyarsan tadından yenmez o fiyata. Orta ayarlarda o oyunları oynarsın. İleride orta seviye bir ekran kartı da takabilirsin. Darboğaz olacağını sanmam.

Ancak benim tavsiyem biraz daha para biriktirmeniz yönünde olacaktır .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.