< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
185 65 R14 Konforlu Lastik Tavsiyesi
-
-
Kışlık almayacaksanız en ucuz hangisi ise onu alın. Çok farketmez.
-
Ben böyle düşünmüyorum. Aynı model başka bir araca da binmiştim. O araç bu kadar sert değildi.
Bu arada bizim lastik baktığımız araçta bridgestone marka lastik var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten, sessiz, yol tutuşu iyi ve kaliteli bir lastik istiyorsanız Goodyear Efficentgrip'i şiddetle tavsiye ederim.
-
Greenways bence kötü bir tercih olmaz. 600 lira da fiyatı var.
-
Bahsettiğim ebatta sanırım bu lastik yok. Bir tane efficientgrip "compact" isimli modelini gördüm fakat etiket değerleri C C.
Normal efficientgrip performance ile ne kadar kalite farkı vardır bilemiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
falken ziex 310 ecorun cok konforlu cok sessiz bir lastik. siz 65 yazmışsınız ancak ben göremedim 65 yanaklısını. 60 yanaklısınıda cok rahat kullanabilirsiniz. lastik pişman etmeyecek emin olun.
-
o ebatlarda ben de kullanıyorum izmirde. continental ecocontact tavsiye ederim. bütün yol şartlarında çok iyi.
-
Evet haklısınız ben de baktım bu ebatta Efficentgrip serisi yokmuş. Benim Dacia Duster da fabrika çıkışı gelen Continental EcoContact 6 yı da bir bakın isterseniz ben çok memnun kaldım, etiket değerleri bu ebatta A B 70, ses olarak 70 in altı olsaydı daha iyi olurdu ama bu da fena değil bence.
-
tyrereview sitesine bkz
-
Falken ziex kullanıcısıyım evet sessiz yol tutuşu güzel bir lastik ama konforlu değil testlerde konfor sıralamasında bridgestone Pirelli ile sonlarda yer alıyor. Zira tel sarmalı çok sık ve tüm tabanda sarmal şeklinde.
Konforlu da lastikler premium oluyor genelde
Michelin Continental nokian Goodyear serileri konforlu oluyor. Yanak yumuşak oluyor genelde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tel sarmalının sık ve tüm tabanda olmasının konforla alakası kısmını anlayamadım. yanak kısmınında 215.55.16 ölcülerinde cok yumaşak olduğunu düşünüyorum. zira önceki lastiğim 4 kanallı efficient grip performance idi. ben arada bir fark göremedim. aydınlatırsanız seviniriz.
-
Nokian kışlıklar aynı ebatta yay gibi esnerken falkenler için epey kuvvetli bir ağırlık uygulanması gerekiyor üzerinde esnemesi için
Ben Era 'da Hankook kinergy eco kullanmıştım. Sessiz ve yumuşak bir lastikti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6 yıl Focus 1de aynı ebat michelin energy saver kullandık tutuşu konforu baya iyiydi onlardan sonra hankook kinergy eco aldık michelinlere göre sertti 2 yıl sonrada tutuşu düştü
Farklı arabada lassa greenways kullandık Türkiye için en mantıklısı greenways bence
Bütçe varsa bridgestone ecopiada güzel
175/65/14 bridgestone ecopia var memnunum. Lastikler daha taze, eskiyince nasıl olur bilmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kumho
Era 10 yildir bende her lastik ihtiyacim da michelin alirdim,şuan falken aldim memnunum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lassa Greenways. Aynı ebat... 6 yıl oldu. yeni değiştireceğim. Islakta, sağanak yağmurda müthiş..(120-130 km/h) arası hemde... zorunlu olarak bu hızlara çıkmak gerekmişti... Kuruda da müthiş..
-
selam 12 yıldır era kullanıyorum lassa greenvays ya da bridgeston t005 tavsiyemdir. Bu ebatta kaliteli lastik pek yok en kalitelileri bence bunlar. Falken de bakabilirsiniz
Benzer içerikler
- en iyi ppf kaplama markası
- ankara antalya yol güzergahı
- lastik patlak değil ama iniyor
- vekaletle araç satışında dikkat edilmesi gerekenler
- sunpet opet mi
- togg ortakları ayrıldı
- 2021 skoda superb
- opel mokka 2024
- lexus lbx teknik özellikleri
- 2024 kia sorento
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X