+8 Glave den iyi +9 Glave den kötü bişe ortaya çıkmış ama çok güzel bir item süper gerçekten Ama sanırım ya PS yada +5 ten sonra üst kısmın rengi değişiyor şayet değişmiyorsa ps zoom yaptım ama bi hata bulamadım PS ye benzemiyor ama genede şüpheliyim. Edit:Ekleme
+9 olması için ... item +10 revers olması lazım ...
quote:
Orjinalden alıntı: knigth_online_ahmet
quote:
Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk
+8 Glave den iyi +9 Glave den kötü bişe ortaya çıkmış ama çok güzel bir item süper gerçekten Ama sanırım ya PS yada +5 ten sonra üst kısmın rengi değişiyor şayet değişmiyorsa ps zoom yaptım ama bi hata bulamadım PS ye benzemiyor ama genede şüpheliyim. Edit:Ekleme
yanlis soledin +9=+11 reverse
bence iyki almamissin kazik yerdn kendininkini basabilirsin yada cok daha ucz bulabilirsin
Oda birşeymi bea al birde buna bakın Xtekiler çok iyi bilirler geçek olup olmadığını
quote:
Orjinalden alıntı: knigth_online_ahmet
quote:
Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk
tmm işte çocuk ne dio +8 den iyi +9 dan kötü biŞey ortaya çıkmıŞ dio
quote:
Orjinalden alıntı: mecnun13
Oda birşeymi bea al birde buna bakın Xtekiler çok iyi bilirler geçek olup olmadığını
vayyyyy raptor gece lambası gibi olmaya başlamışş....hll
yaaa +0 mı +80 mi
olum nasıl basıyo adamlar o kadar yav
quote:
yuh
quote:
Orjinalden alıntı: :::only_asas:::
bence iyki almamissin kazik yerdn kendininkini basabilirsin yada cok daha ucz bulabilirsin
30gb edıo bu +7 glave 2gb 15 tane +7 glave verseler +8e basamam :P kaldıkı +8den sonra +5 rebitch sonra bıdaha +8 oha
quote:
bu gercek bizm cafede oynuo sahibi eger oysa tabi mecnun13 arkıda olabilir
Edit:Yazım Hataları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_jackalll -- 17 Ağustos 2006; 14:36:31 >
quote:
Orjinalden alıntı: dj_jackalll
quote:
Ben onu tanımıyorum bu resmi arkadaşım yolladı o tanıyor onu
quote:
Orjinalden alıntı: ForeverHuman
quote:
Orjinalden alıntı: :::only_asas:::
30gb edıo bu +7 glave 2gb 15 tane +7 glave verseler +8e basamam :P kaldıkı +8den sonra +5 rebitch sonra bıdaha +8 oha
rebitch biras agır olmus iteme yaw
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: dj_jackalll
quote:
Ben onu tanımıyorum bu resmi arkadaşım yolladı o tanıyor onu
tamam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme