quote:Orijinalden alıntı: 1881 Ah benim canım yeğenim, aslan yeğenim, kaplan yeğenim Bak dayın geri göndü işte @çağdaş beklenenler çabuk dönermiş, geldim işte @müvellidulhumuza , senden hiç hazzetmiyorum. açıkça söylemek istedim. @volkan @sahtemetalci az bile verdiler @kemalton her gidişin bir dönüşü vardır Ceza alma sebebim biraz tuhaf aslına bakarsanız, açıklarsam ceza alır mıyım bilemiyorum /> /> /> />/> /> /> /> /> /> HOŞGELDİN DAYI />
quote:Orijinalden alıntı: 1881 @müvellidulhumuza , senden hiç hazzetmiyorum. açıkça söylemek istedim. etmezsen etme birader kimseyi sevmek zorunda değilsin
quote:Orijinalden alıntı: 1881 Ah benim canım yeğenim, aslan yeğenim, kaplan yeğenim Bak dayın geri göndü işte @çağdaş beklenenler çabuk dönermiş, geldim işte @müvellidulhumuza , senden hiç hazzetmiyorum. açıkça söylemek istedim. @volkan @sahtemetalci az bile verdiler @kemalton her gidişin bir dönüşü vardır Ceza alma sebebim biraz tuhaf aslına bakarsanız, açıklarsam ceza alır mıyım bilemiyorum
quote:Orijinalden alıntı: müvellidülhumuza quote:Orijinalden alıntı: 1881 @müvellidulhumuza , senden hiç hazzetmiyorum. açıkça söylemek istedim. etmezsen etme birader kimseyi sevmek zorunda değilsin Allah'a şükür ki öyle bir zorunluluk yok @yeğen çalsın kopuzlar, verilsin toylar, kurulsun taklar hoydaa
Forumun elentirink bağlantıları kopsa dahi bana bir şey olmaz metalci @zorba iş mi oynaş mı dersen, iş derim Forum oynaşa girer zira