Şimdi Ara

189 ZAFERLI YOL ARKADAŞLARI.DIKKAT BAGIMLILIK YAPAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
2.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 122 lvl th 9 savunma full askerler full th ye göre. duvarlar 130 tanesi 10 kalanı 9 kral kraliçe 17+17 istek attık almadınız ama 65 level adma var neyse..
  • Koyum uygunmu
     189 ZAFERLI YOL ARKADAŞLARI.DIKKAT BAGIMLILIK YAPAR 189 ZAFERLI YOL ARKADAŞLARI.DIKKAT BAGIMLILIK YAPAR 189 ZAFERLI YOL ARKADAŞLARI.DIKKAT BAGIMLILIK YAPAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• juliettebomdan kullanıcısına yanıt
    Maalesef juliette(savas tecruben biraz az gibi). Umarim gonlunce iyi bir klan bulursun, bol şans

• Tm tesekkurler 7ay oldu baslayali.
    Ama ilerode gelicem klana takip eduyirum sizi :)

• Anlamiyorum
    ne dusmanliginiz var bu klana gidin nasil bir klanmis gorun oyle yorum yapin.
    milletin yorumuna gorr mesaj yazmayin.
    Brn klanda degilim ama eger klan kotu olsaydi klanda oyuncu kalmazdi

• bizi alirmisnz 81 levelim arkadasimda 97 klaniniza katilmak istiyoruz

• The Black. kullanıcısına yanıt
    Merhaba black,

Isterseniz istek atin degerlendirelim. Profilleri gormemiz lazim birsey diyebilmek icin, kaldı ki zaten istek sonrasi uygunsa klana alinirsiniz. Burada simdi ne desek gercekci olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herr_wolf -- 3 Haziran 2015; 23:35:46 >
  • Kupa mız 1100 düşurebilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Black. -- 3 Haziran 2015; 15:42:26 >
  • istek atamıyorm engellendin yazıyor :) nick Phymont

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrPinkFloyd -- 4 Haziran 2015; 18:31:08 >
  • Tesekkurler khalesi.Seni tekrardan aramizda gormek isteriz.

• Klanınıza girmek için kendi klanımı bozdum ama reddedildi. Sağlık olsun :)

• Güncel number one

• Merhaba klana istek attim reddedildi. fantastica adli birinden. Ozmana klan cezam vardi o yuzdendir muhtemelen cezamin sebebi eski klanim savasi baslatti sonra klandan bazialri cikti.
    koyum uygunsa gelmek isterim savaslara cok onem veririm. Bol bol bagis yaparim.
    oyuna baslayali 7 ay oldu ismim winchester
    golem 2 -3 e yukseltiyorum.
    kral 10 lralice 10
    Savas yildizi 374
    pekka 3
    Iyilestirmr buysu 5 ofke 4 golem bittiltrn sonra buyulero gelidyircem
    level 103 savunma th 8 max x yyalri 2-2 biri 3 oluyor
    duvarlar 70 tanr 9
    Gerisi 8
    telefondan girdigim icin resim eklenmedo

• Merhaba yaklaşık 1.5 yildir oyunu oynamaktayım. Klaniniza katılmak istiyorum. Yaşım 25 nickim a.f.s. Bağışlarim iyidir. Hem sizden ogreneceklerim oldugunu hem de klana katkı sağlayacağimi düşünüyorum . Klan savaşı yıldızım biraz düşük ama nedeni benim bu hesabı başkasından almamdir. Sanırım kendisi savaşlara çok katılmamış. Klana alırsanız çok sevinirim.
     189 ZAFERLI YOL ARKADAŞLARI.DIKKAT BAGIMLILIK YAPAR 189 ZAFERLI YOL ARKADAŞLARI.DIKKAT BAGIMLILIK YAPAR 189 ZAFERLI YOL ARKADAŞLARI.DIKKAT BAGIMLILIK YAPAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxMetrics -- 28 Haziran 2015; 0:12:44 >

• up up up:)
  • Hocam savaş yıldızım az olduğu için kabul edilmedim sanırım. Önceki köyümü sattım şu anki köyümü yeni satın aldım. Köyün durumu iyi ancak savaş yıldızım az . Kabul edip 1-2 savaş sınanmamız mümkünmüdür ?

• Bugün klandan ibrahimsa tarafından sorgusuz sualsiz atıldım. Ne bir açıklama var ne de bir uyarı. Tamamen keyfi yönetimle dolu bir klan.
    Kendileri ne kadar iyi savaşıyorsa ben de onlar kadar iyi savaşıyorum. Son savaşta kaybetmelerinin acısını keyfi bir uygulama ile birkaç kişi ile birlikte benden çıkardılar.
    yukarda yorum yazan arkadaşlara 1'e 1 katılıyorum. 16-17 yaşında sürekli ona buna emir verircesine yönlendirmeler yapan herşeyi çok iyi bildiklerini sanan yönetici grubuyla dolu, savaşlarda başarılı olmak uğruna stres olduğun, 3 yıldız aldığında tebriklerin yağdığı ama es kaza 2 yıldız bile alsan tüm tenkitlerin, eleştirilerin, şöyle yapsaydın böyle yapsaydınların havada uçuştuğu garip bir klan.
    Savaşlarına gelecek olursak, en alttaki bir kaç arkadaşı üst köylere boş olarak saldırtıyorlar ki xmod kullanan çok bilmiş klan üst gelenlerinin önlerini açsınlar, denemeler yapıp yıldızları kapsınlar diye. yoksa kendi çabalarıyla imkanı yok bu kadar savaş kazanamazlar.
    Daha söylenecek çok şey var ama değmez. Eğer savaşlarda stres olmak ve akabinde atılmak istiyorsanız girin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.