Şimdi Ara

18K'DAN 1900E (SAY) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
70
Favori
8.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TYT Fen çalışacak bir EA öğrencisini tavsiyen ne olur hocam? Hangi kanal sence temelden alıyor özellikle fizik ve kimya için işleri baştan sıkı tutmak istiyorum.Elimde yayın denizi fizik ve bilgi sarmal kimya var.Biyolojiyi yazmadım çünkü halledebilirim gibi geldi konular ve içerikleri hoşuma gitti doğrusu.
    Bu arada tebrik ederim sayısalcılar baya rekabetçi.18klık sonucunun üstüne biraz Ea çözüp iyi yerlere gelecek bir sürü Eacılar var
  • Hocam matematigi nasil gelistirdini, benim tyt netim 24 ayt netim 28 3 ile 27.25 geldi 2020 yksde.
    Neler yaptiniz mesela bir sbyi tamamen icinde anlamayacak yer birakmayacak sekilde mi cozdunuz ?
    YouTubedan destek aldiniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .
  • UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    Tyt fen için video izlemedim derste işlediğimizle yaptım genelde pek kanallar hakkında fikrim yok o yüzden seni yanıltmak istemem. tek esşnin videolarına bakmıştım o baya sağlam anlatıyor ama uzunlar deneme derslerine bir göz at istersen. bi bildiğim bu ama forumda eminim pek çok başlık vardır bunla alakalı oralardan da yardım alabilirsin. Bir de tyt fende konu çalıştıktan sonra bol bol deneme çözmeni öneririm 20 soru olunca tüm konular sorulmuyor böyle olunca da unutuluyor o yüzden sık sık çözüp tazelemekte fayda var derim. Kolay gelsin :)

• Salazar Slytherin kullanıcısına yanıt
    Tyt için full denemeyle diyebilirim. Acilin sbsini de çözdüm ama turkayarak farklı sorular görmek için yani. Mezunda aüre sıkıntımı vakti yönetmeyi öğrendim yeni soru tipleriyle yorum becerimi geliştirdim böylece yükseldi netlerim bunlar da kesinlikle çok ve istikrarlı deneme çözerek oldu diyebilirim.
    Ayt için de derste konuyu mantığıyla çok iyi anlamaya çalıştım sonrasında sbler ile pekiştirdim. Sonra yine bol bol deneme çözdüm çıkan yanlışlarıma veya eksiklerine göre sbden testlerini çözdüm. Tyt için de ayt için de soruları kesin anladığımdan emin oldum şüphem varsa hocaya götürdüm vs. Youtubedan bikaç konu için soru çözüm videoları izlemiştim mesela polinom sorularını pek anlamıyordum onun için falan izledim bir de farklı sorular bulup oaylaşan kanallar var onlara göz atmıştım sanırm yanlış hatırlamıyorsam. Özetle YouTubeu pek kullanmadım sürekli denemeyle yükseldi diyebilirim.

• AfroThePro123 A kullanıcısına yanıt

Teşekkürler :)

• Hocam bu sene de olmicak gibi düşündünüz mu hic? Nasil alistiniz o düşünceyi?

• Mezun bıraktığın zaman tyt konularına ne kadar zaman verdin direk ayt 'yemi geçtin ? Bu sıralarda napıyordun mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyclincer -- 7 Ekim 2020; 20:48:12 >
  • Hocam bi kaynak max ne kadar sürede bitmeli boş boş zaman harcamanın ( aynı kaynakta ) önemi yok sanırım turladım diyorsunuz - Youtube'yi pek kullanmadım demişsiniz konuları öğrendiğinizde ( ilk senede ) kendiniz formüllerden mi gittiniz altyapıyı öyle mi oluşturdunuz yoksa lise de hocalarınız gayet iyi miydi. Şahsen 4 yıl boyunca fizik görmedim diyebilirim tamamen ben kendim çalıştım lisede - Arkadaşım vardı baya iyi yapıyodu gözle görebilir fark vardı aramızda 45k küsür yaptı ben 120k yaptım okul birinciliğini kullandı dişte şuan- Kız benden az çalışıyodu ama iyi yaptı  

Demek ki boş çalışmanın önemi yok bide bu sınavı iyi yapmak için beyin de lazım :D kendime haksızlık etmeyim ama

• Mezun olduğum liseyi az çok tahmin etmişsinizdir gibik bir anadolu lisesi kıvamı. Matematik hocam baya emek veriyodu sadece gerisi boş Allah kurtarsın içimi döktüm burda biraz. Suçu lise'ye atmıyorum iş öğrencide bitiyo . Bizim liseden hiç tıp çıkmamış bugüne kadar. Allah kurtarsın öyle bi ortam yani

• Oldschool00 kullanıcısına yanıt

Son zamanlarda ayt denemelerim 68-72 civarlarındaydı o zaman biraz stres olmuştum tabi ama çözdüğüm denemeler zor olduğu için biraz bunu düşünüp moral buluyordum ama o korku mutlaka oluyor tabi yine de. O korkuyu hayır bu sene başarıcam diye azimlenerek çok daha fazla çalışarak avantajıma çevirmeye çalıştım. Bir de elimden gelenlerin tümünü yaptığımı kendimi inandırınca endişelerim azaldı daha doğrusu bir hükmü veya baskısı kalmadı

• capalimezun C kullanıcısına yanıt

Hocam deneme çözme rutininiz nasildı , haftada kaç gün çözüyordunuz tyt denemesi ve hangi ay tyt denemesi çözmeye başladiniz?

• Selamlar :) Yanlış hatırlamıyorsam ilk başladığımda tyt ve ayt konularını beraber götürüyordum tyt 1 ayda falan yani kısa bir sürede bitti. Ondan sonra full deneme.Bu aralar da sanırım tyt bitmişti ayt konularına devam ediyordum ve denemelere başlamıştım. Soru bankasını da konuyu tekrar ettikten veya öğrendikten sonra iyice oturduğunu hissedene kadar çözüyordum. Daha sonra başka bir soru bankasından da eski konular dahil tüm hepsinden bikaçar test çözerek turluyordum. Benim sene sonunda tam bitmemil kitaplarım da vardı çok beğenmeme rağmen. Yani soru bankası bitirme odaklı gitmek bence pek mantıklı değil. Ama mesela apoteminin fasikülleri gibi konu odaklılarda performansınıza göre bir bitirme planı çizebilirsiniz ama bu tamamen sizin programınıza bağlı bir sürede. Diğer soru bankalarını dediğim gibi konuyu oturtmak için çözdükten sonra turladım veya eksik bir konu hissediyorsam onu açıp tekrar çözdüm. 12de çok şükür hocalarım iyiydi onlardan öğrendim eksiğim veya anlamadığım varsa youtube veya konu anlatımlardan falan kendim çalıştım ama konuların %90-95i okuldan. Bence kendinizle alakalı sırf lisenizden kaynaklı bir düşüklükle yargılamayın. Belki daha zor ama yapanlar da var tabi. Bu dezavantajınızı bunun için diğerlerinden çok daha fazla çalışarak lehine çevirebilirsin.

• Hocam tyt kimya adına ne çözdünüz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC929E9C2 -- 7 Ekim 2020; 20:49:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Melomeloo M kullanıcısına yanıt

Tyt en başından beri çözüyordum haftada 1. Konular bitince 2ye çıkardım yanlış hatırlamıyorsam. Nisan mayıstan itibaren ful boş olunca 3e 4e çıktım. Ama biraz o haftaki programa bağlıydı çok alan denemesi çözünce genele önem vermediğim oluyordu. Ocaktan sonra her gün farklı alan denemeleri çözüyordum. Bi gün ayt bi gün tyt mat çözmeye çalışıyordum en önem verdiğim mattı yani. 2 3 günde bir türkçe 2 3 günde bir tyt fen konular bittikten sonra 2 günde bir ayt fen 3 4 günde bir sos çözüyordum genelde. Her gün bi 100 120 soru arası deneme çözüyordum yani dersler değişse de.

• Fen bilimlerinin tyt fen kitabı vardı onu çözdüm. Yine fen bilimlerinin ve üsttw yazdığım şuan hatırlamadığım tytsi olan sblerden çözdüm. Denemeler de yazıda yazdım şuan pek hatırlayamıyorum oradan bakabilirsiniz :)

• Biraz absürt olacak günde kaç saat çalıştınız hocam mola veriyor muydunuz yemek araları felan

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.