Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

18k ıp var napmalıyım ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende free champ playerlıga karsııyım zaten daha dun geri verdiğim dravenin ıp'i yeni geldi... mid'de oynamak icin guzel bir champ arıyorum. bu yuzden fikirlerinizi ve önerilerinizi almak istedim...
  • draven'ı geri al. welcome to the league of draveeeeeeeeeen.
  • 12k dursun rune page diz sonra çok zor olur dizmek
  • eski ama olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Comeandsee

Mid gitceksen fizz al bence...oyunda görmüşsen kaç damage gömçürdüğünüde bilirsin

aslına bakarsan champ olarak yorumlardan yola cikarak fizz,anivia ve morgana arasında suan kararsız kaldım aniviada azda olsa tecrübem var ama oynanması zor bir champ iyi verim alabilecegim bir champ almak istiyorum... o yüzden biiraz daha bekleyip fikirlerinizden yola cıkarak dogru bir adım atmak istiyorum... aceleyle karar vermek gibi bir niyetim yok... ek olarak kassadinde var aklımda ama gercekten kararsızım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NatSu1DragNeeL -- 20 Ağustos 2012; 19:27:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Ezbere ban :D karşı taraf morgana picklerse öyle bir midde eziyorumki top lanedeki adam ağlıyor :D:D:D;

Edit: Bence biriktir kalsın, rengar gelsin dene bir beğenirsen kap veya aklında hero var al. Çok acele hero almayacaksan, istemiyorsan rune al yoksa, var ise main heron için rune diz. O da var ise herolara göre, eksik runen var ise diz.

Edit2:15 levelmış yeni gördüm; bence full biriktir 20. levele kadar 20 olunca rune tamamla sonra sorun olmasın. Şuan 30 olan bir çok kişinin sorunu rune olmaması

:D:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk7

eski ama olsun

yardımcı olduğun icin cok tessekur ederim kardesimm. ama soyle bir sorun var kasadinde basit atacklar yakından ben acıkcası uzaktan vurma champları daha iyi oynayabiliyorum... suan kasadinle - fizzy eledim kafamdan bu özelliğimden yola cıkarak... ama yardımın icin tekrar saol...

• quote:

Orijinalden alıntı: _WoLFY_

draven'ı geri al. welcome to the league of draveeeeeeeeeen.

dravenden acıkcası bıktım :) ve tam verim alamadım oyundayken... tekrar geri alıp salak durumuna düşmek istemiyorum... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _WoLFY_

draven'ı geri al. welcome to the league of draveeeeeeeeeen.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NatSu1DragNeeL -- 20 Ağustos 2012; 19:35:34 >
  • Ahri al 20 de ufaktan ap runesi dizmeye başlarsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.