Şimdi Ara

19.07.2013 Tarihinde Alınma iPhone 5 Silver En Ufak Leke Sıkıntı Yok Fiyat Düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir Renk #Beyaz Model #iPhone 5 Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arkadaşlar 19.07.2013 Tarihinde Alınmış Olan iPhone 5 Cihazımı 1.5 Sene Sorunsuz Bir Şekilde Kullandım. Cihazda En Ufak Bir Leke Çizik Ezik Bulunmamaktadır. Cihaz Hiç Garantidir Tamirdir Görmedi. (Swap Cihazlarla Karıştırmayın Kutudan Nasıl Çıktıysa Öyledir.) Arkadaşlar Cihazı iPhone 6 Aldığım İçin Satıyorum Yoksa Cihazım dan Memnundum. Tüm Kutusu Faturası Aksesuarları Tamdır.(Kulaklık Bozulduğu İçin Attım).

Fiyat : SATILMISTIR...

Pazarlıksız Son Fiyattır Pazarlık Mesajlarına Cevap Verilmeyecektir...

19.07.2013 Tarihinde Alınma iPhone 5 Silver En Ufak Leke Sıkıntı Yok Fiyat Düştü 19.07.2013 Tarihinde Alınma iPhone 5 Silver En Ufak Leke Sıkıntı Yok Fiyat Düştü 19.07.2013 Tarihinde Alınma iPhone 5 Silver En Ufak Leke Sıkıntı Yok Fiyat Düştü
     19.07.2013 Tarihinde Alınma iPhone 5 Silver En Ufak Leke Sıkıntı Yok Fiyat Düştü 19.07.2013 Tarihinde Alınma iPhone 5 Silver En Ufak Leke Sıkıntı Yok Fiyat Düştü 19.07.2013 Tarihinde Alınma iPhone 5 Silver En Ufak Leke Sıkıntı Yok Fiyat Düştü 19.07.2013 Tarihinde Alınma iPhone 5 Silver En Ufak Leke Sıkıntı Yok Fiyat Düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szryldrm -- 26 Mart 2015; 11:53:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fatura tam gözükmüyorda tam boy resmini çekip pm ile atarmısınız bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.