quote:Orjinalden alıntı: *VelociRaptor* arkadaşlar polemik yapmak için konuşmuyorum.boşuna beklemeyin cannavaro falan gelmeez. ben bu lafı bi yerden hatırlıyom. BOŞUNA BEKLEMEYİN FENERLİLER ALEX MALEX GELMEZ SİZİ KANDIRIYOLAR ama cannavaro zor tabi ki
Onlarında eğlenceleri yok abisi ne yapsınlar gsde transfer yok bjk de yok.. Napsın onlarda fenerle uğraşıyorlar
quote:Orjinalden alıntı: d!N@Mo Onlarında eğlenceleri yok abisi ne yapsınlar gsde transfer yok bjk de yok.. Napsın onlarda fenerle uğraşıyorlar biz stad yapçazda ,para biriktiriyoz ondan
quote:Orjinalden alıntı: doors quote:Orjinalden alıntı: d!N@Mo Onlarında eğlenceleri yok abisi ne yapsınlar gsde transfer yok bjk de yok.. Napsın onlarda fenerle uğraşıyorlar biz stad yapçazda ,para biriktiriyoz ondan valla yaw kıl kıpraşmıyor transfer piyasasında nolcak böyle.dur ben z fotomaç okuyayımda keyfim yerine gelsin
bugun kaç transfer yapmısız???? quote:Orjinalden alıntı: KARAKAY quote:Orjinalden alıntı: doors quote:Orjinalden alıntı: d!N@Mo Onlarında eğlenceleri yok abisi ne yapsınlar gsde transfer yok bjk de yok.. Napsın onlarda fenerle uğraşıyorlar biz stad yapçazda ,para biriktiriyoz ondan valla yaw kıl kıpraşmıyor transfer piyasasında nolcak böyle.dur ben z fotomaç okuyayımda keyfim yerine gelsin
ouww bugun iyi. luca toniyi alıyormuşuz.carlos bitmiş,moriantes gelmiyormuş kısır aslında toplam 2 kişi alabildik
hocam avatarını çalayım dedım forum yuklemedı ben de kendıme ceza olarak bu yeni avatarı aldım quote:Orjinalden alıntı: KARAKAY ouww bugun iyi. luca toniyi alıyormuşuz.carlos bitmiş,moriantes gelmiyormuş kısır aslında toplam 2 kişi alabildik
quote:Orjinalden alıntı: alpyanar hocam avatarını çalayım dedım forum yuklemedı ben de kendıme ceza olarak bu yeni avatarı aldım quote:Orjinalden alıntı: KARAKAY ouww bugun iyi. luca toniyi alıyormuşuz.carlos bitmiş,moriantes gelmiyormuş kısır aslında toplam 2 kişi alabildik konuyu dağıtmayalım arkadaşlar saat 12,45 fbtv de eko-fener oynuyo
quote:Orjinalden alıntı: KARAKAY ouww bugun iyi. luca toniyi alıyormuşuz.carlos bitmiş,moriantes gelmiyormuş kısır aslında toplam 2 kişi alabildik ya nerden buluyosunuz yaa
quote:Orjinalden alıntı: doors 21.07,06 saat 08,29 roberto carlos real madrid le sözleşmesini uzatmış... ama hayat dewam ediyo,, yaa bunu da nerden buluyosun "kapılar" yaa
quote:Orjinalden alıntı: nomnsecreteam quote:Orjinalden alıntı: doors 21.07,06 saat 08,29 roberto carlos real madrid le sözleşmesini uzatmış... ama hayat dewam ediyo,, yaa bunu da nerden buluyosun "kapılar" yaa ben bulmuyom malzeme hazır zaten,,denk geliyo nomnsecreteam@ günaydın bu arada