Şimdi Ara

19 - 2012 FORMULA 1 UNITED STATES GRAND PRIX (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
1
Favori
6.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: the_cantan

horner'ın suratn bak. dun Ferrari fark yerken guluyordu sonra kamera yakalayınca boğazını kaşımaya başladı sinsi kibirli herif

Hic sevmem horneri. Gerçi red bull tayfasinda hicbirine ısınmam
    Garibim webber ile newey i severim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel yarıştı ama alonso'ya cidden üzülüyorum o araçla 3.oldu ama yediği saniye farkı fena..
  • ben bir newey i severim. biraz da vettel i. ama vettel şımarıyor ya ağzının payını almasını istiyorum sevdiğim halde. hami karaoğlan sana helal olsun yuhh vettel almış eht yi.
  • Hamiltona bak, gozum benim
    Hesabinizi bozarım diyor

• Alo Vettel'i pas geçti. Bu adamın şampiyonluğu alması lazım.

Şapkalar da süpermiş.
  • şapkalar mükemmel
  • quote:

ben bir newey i severim. biraz da vettel i. ama vettel şımarıyor ya ağzının payını almasını istiyorum sevdiğim halde. hami karaoğlan sana helal olsun yuhh vettel almış eht yi.

Hami vettel geçerken, vettel birsyler mirildandi telsizden. Ne ayakti o

• Ferrari'de harbiden bi tuhaflık var .. Arkadaş Pit ekibi bile bu sene tırtları oynuyor , ama bu halde Alonsa şampiyonluğu zorluyor... Seneye hem aracı hemde ekibi acilen elden geçirmeleri lazım...

Özleniyorsun Schumacher

19 - 2012 FORMULA 1 UNITED STATES GRAND PRIX

• la bu whitmarsh ne sahtekar podyumda ki hareketlere, hami ye yaklaşımına bak. tam kaypak... var ya whitmarsh seni boyle bilmezdim üzüldüm az :((((
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

quote:

ben bir newey i severim. biraz da vettel i. ama vettel şımarıyor ya ağzının payını almasını istiyorum sevdiğim halde. hami karaoğlan sana helal olsun yuhh vettel almış eht yi.

Hami vettel geçerken, vettel birsyler mirildandi telsizden. Ne ayakti o

"unbelieveable" ile başlayan birşey dedi ama tam anlayamadım.
    acaba aracında bir arıza mı çıktı dedim ama çıkmamış bi arıza.
  • Tarihin ilk Austin GP'sini kazanarak adını altın harflerle yazdırdı Hamilton tarihe.
    Bu önemli bi zafer. Zira ilkler hep önemlidir. Sonuçta tarih boyunca ilk Austin GP'sinin kazanan isim olarak adlandırılacak Hamilton. İsmini ölümsüzleştirmek için ufak ta olsa bi olaydır.
    Tebrikler Hamilton.
    Bugün çok çok çok iyi bi sürüş çıkardın. Hafta sonunu domine eden Vettel'i 42 turluk mücadelenin ardından geçip durdurmayı başardın. Fantastik bi hafta sonu oldu cidden.
    Alonso da hala Ferrari'nin suyunu dibine kadar çıkarmaya devam ediyor.
    Podyum'da da takımını ateşlemeye çalışıyordu hala. Bu sene çok olgun çok kararlı şekilde devam ediyor bakalım.
    Brezilya'da sürprizli ve dramatik finallere sahne olan çok yarış izledik. Belli mi olur...
    Son yarışların büyüsü hep farklıdır. Vettel bakalım neler yapıcak Brezilya'da.
    Aynı şekilde sezon sonuna doğru inanılmaz form tutan Massa da kendi evinde iyi işler çıkarıcaktır. Alonso'ya da yardım edebilmek adına uğraşıcaktır illa ki. Bunlar Alonso'nun faydasına hep..
    Bekleyip görelim.. Bu yarış Vettel Şampiyon oldu oldu yoksa Brezilya'da çok karışık ve farklı şeyler görebiliriz diyordum. Bu bakımdan Brezilya'ya kalması çok mutlu etti beni.
    Heyecan dolu bi yarış bekliyo bizi Brezilya'da.
    Hayat boyunca nefret ettiğim ne nefret ediceğimi söylediğim Alonso'yu desteklemeye devam ediyorum bu sezon hala. Umarım hakettiği Şampiyonluğa ulaşır final yarışında.

• Elemanlari kovboy sapkalari ile podyumda gorunce, efsane film aklima geldi. Yer de texas...
     19 - 2012 FORMULA 1 UNITED STATES GRAND PRIX

• Arkadaş Inception filmi gibi yarıştı yarış içinde yarış bir de RTL'in uzun hava gibi reklamları bitmek bilmedi.
    Schumi eminim Mercedes için etmediği küfürü bırakmıştır. Bir araç bu kadar mı rezil olur. Şamar oğlanına çevirdiler resmen.

Hamilton'a helal olsun. Yarışı sonuna kadar haketti. Vettel radyoda neye ağladı öyle bilen var mı? Hamiltona geçildikten sonra.
  • Bir site var, ivir zivir herşeyi çeviriyor. Vettelin mesajı çevirmediler.
    Bir ayak var orda. Ulaşırız mesaja yakında

• Serhan Acar ben böyle birşey görmedim gibi birşey diye çevirdi. Geçişin de tekrarını bulamadım ki.
  • Alonso Hamiltona dua etsin. Vettel birinci bitirse daha kötü olacaktı onun için. Yarış dışı kalmazsa vettel şampiyon olur artık.
  • RTL'dekilerde söylemedi orayı ilginç.

bu arada bahseden oldu mu bilmiyorum ama bu pist bildiğin çakma İstanbulpark. layout nerdeyse aynı.izlerken pes dedim.
  • ilk defa bir McLaren'in(hamilton'ın)geçiş yapmasına sevindim yani öle böle değil :D ve ilk defa hamilton'ı beğenerek izledim ve takdir ettim yani darısı brezilyaya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavocka -- 18 Kasım 2012; 23:08:30 >
  • Bir kez daha brezilya şampiyonu belirleyecek, çok enteresan olaylar yaşanabilir, kaçırılmaması gereken bir yarış
  • Öncelikle Hamilton gerçekten harika ötesi yarıştı ve sonuna kadar galibiyeti hak etti. Alonso için bundan iyisi olamazdı sanırım.Massa müthiş yarıştı.11. sıradan başlayıp 4. bitirmesi oldukça büyük işti.Button için de aynı şeyleri söylemek mümkün.

Şampiyonluğun son yarışa kalması seyir zevki açısından güzel oldu.Ancak Ferraride pek ışık yok.Brezilya farklı pist olsa da özellikle sıralama turlarında çok iyi çalışan Red Bull-Vettel ikilisi oldukça şanslı.Tabi yağmurlu bir yarış her şeyi değiştirebilir.

Yarışın en ilginç anı Hamilton Vetteli geçtikten sonra Vettelin telsizde sızlanmasıydı.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.