quote:Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz Killbox ve bounce eglenceliydi +1 killbox süperdi , bu akşam yardıralım yine
quote:Orijinalden alıntı: Alkolog quote:Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz Killbox ve bounce eglenceliydi +1 killbox süperdi , bu akşam yardıralım yine tamamdır akşam kaçta yapalım bu arada pmattım linki herkese
quote:Orijinalden alıntı: Aspire07 quote:Orijinalden alıntı: baharat Biri nasıl girildiğini anlatabilir mi? Cs 1.6 nın half-life ı lazım. Konsolu açıyorsunuz " tuşuyla connect 46.45.184.40 yazıyorsunuz bu kadar. Teşekkür ederim. Bende 1.5 var, link verirseniz ben de gelirim.
1.6 dan girebiliyor muyuz ? Nasıl yapacagım bir bilgim yok yardım edersenız bende katılmak isterim ( oynamayı bılıyorum sadece nasıl gırecegım )
quote:Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz quote:Orijinalden alıntı: Alkolog quote:Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz Killbox ve bounce eglenceliydi +1 killbox süperdi , bu akşam yardıralım yine tamamdır akşam kaçta yapalım bu arada pmattım linki herkese ben hazırım farketmez