Bende 19dayım ama koordinat wermem.1 ay oldu daha 6k puandayım
drahte ve volki kardes ustte belirttigim koordinatlara biraz maden yardımı yapabilirmisiniz zordayımda(ozellikle kristal cok lazım)
zaten iş yardıma gelince milletin gıkı çıkmıyo
quote:
Orjinalden alıntı: By IcemaN
zaten iş yardıma gelince milletin gıkı çıkmıyo
ISMIM ULUSOY KORDINATLARIM 2 LERDE 75K PUANDAYIM BENDE 2-3 HAFTA OLUYOR BAŞLIYALI YARGIC A ITTIFAGIN KURUCUSUYUM IYI FORMLAR VE IYI OGAMELER
yuhh 2-3 haftada nasıl 75k puan yaptın.şahsen ben 2 aydır oynuyorum hergün filo,bina basıyorum daha puanım 1727
quote:
Orjinalden alıntı: batuahn
yuhh 2-3 haftada nasıl 75k puan yaptın.şahsen ben 2 aydır oynuyorum hergün filo,bina basıyorum daha puanım 1727
sen 2 ayda 1727 yaptıysan bence devam etme gerek yok bu arada 2 haftada 75K yapmak imkansızdır ! lütfen destekli sallayalım tabi hile yapmıyorsan
HILE YAPMIYORUM 2 AY ONCE OYUNU BIRAKMADAN ONCE BUTUN HAMMADEMI ARKADASIN AYINDA NAKLETIM SONRADA ISTEDIM ARTI SIFIRDAN BASLAMADIM KI OYUNA 75000 YAPAYIM BASLADIGIMDA 25K-30K ARASINDAYDI BEN SADECE GELISTIRDIM ARTI HIC BIR SEY IMKANSIZ DEGIL SALLADIGIMDA FALAN YOK NEDEN SALIYAYIM KAZANCIM YOK KI SIZLERE SALIYAYIM
quote:
Orjinalden alıntı: hatayli
quote:
Orjinalden alıntı: batuahn
sen 2 ayda 1727 yaptıysan bence devam etme gerek yok bu arada 2 haftada 75K yapmak imkansızdır ! lütfen destekli sallayalım tabi hile yapmıyorsan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme