Şimdi Ara

19''İN TUM MARKA LCD TV HDMI GÖRMÜYOR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk defa baglıcam carsıdan sarı uçlu hdmı kablosu aldım bilgisayar kasaya baglamak istiyom ekran kartı ati hd 3870 lcd ve ekran kartına ucuda taktım ama sinyal yok diyor lcd kumandasından hdmı de seçtim genede olmadı çözümü bilen varsa yardım edebilirmi lütfen. bu arada sarı ucu ekran kartına direk takılmıyor ona uyan bi aparat var onu kullandım acaba dogrumu yaptım bilmiyorum:S

• Anlattığına göre yaptığın bağlantı normal çalışması lazım.
    Ekran kartında 2 çıkış vardır diğerini denedinmi
  • evt denedim ekran kartı Sapphire HD3870 GDDR4 hdmı HAMA 1.3 1080P sarı uçlu kablo taktım bu ikisinde uyumsuzluk olabilirmi ?? ati control centerdan ayar yapıyormuyuz acaba
  • sadece bağladığın monitör ayarladığın çözünürlüğe ve yenileme hızına (refresh) uygun olacak başka birşey gerekmiyor. Kullandıgın DVI-HDMI aparat belki problemlidir. Yada kablo bozuktur. Kablo ile kart uyuşmazlığı gibi birşey olamaz.
  • kablo sarı uçlu - DVI-HDMI dönüştürücüm iste beyaz renk te bunlarda bi sorun olurmu DVI - HDMI DÖNÜŞTÜRÜCÜYÜ SARI RENKTEMI ALMAM LAZIM ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcosuttt -- 8 Şubat 2010; 11:55:32 >
  • ekran karti ile cikan hdmi donusturucu olmasi lazim. onu kullanabilirsin. ayar icinde control center dan 2. monitor olarak tv yi gostermen lazim yoksa cikis vermez. tek olarak baglarsan bios ekranini falan goruyor olman lazim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.