Şimdi Ara

19 inç Monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 19 wide screen parlak ekranlı bir monitor almak istiyorum samsungun bir kaç modeli var
    SAMSUNG SYNCMASTER 932NW bu parlak ekranmıdır ? değilse bana parlak ekran 19 wide screen samsung montor tavsiye edermisiniz ?

• Ayrı başlık açmaktaksan bende sorumu buraya ekleyebilirim.Oyun için widescreen monitörmü tercih edilmeli?Ayrıca 19 inç monitörler arasında hangisini tavsiye edebilirsiniz.Fiyat performans oranı en iyisi hangisi?
    Bende samsung ile philips arasında kaldım.Ama viewsonic lerin fiyatı düşük özellikleri aynı.Fakat garanti sorun olabilir deniyor.Bu konuda gene fikir ve tavsiyeleri alabailirsem memnun olurum.
  • oyun için alacaksanız ben şuan benq fp94vw kullanıyorum ki daha önce gördüğüm(birkaç lcd hariç ki onlarda el yakar) en iyi oyun lcdsi 19" için.
    görüntü kalitesi süper zaten yorumlara bakarsanız bunu anlarsınız kendi modları ile oyun oynarken sanki oyun değişiyor.(ben crysis de dx10 daki ağaçların rengini bu lcd de dx9 da gördüm daha fazla bişey demiyorum(tabii sadece ağaçların rengi aynıydı(ve bu oyunu acayip değiştiriyor)))
    benim önerim BENQ fp94vw olur tabii bulabilirseniz
    not:bursa reser bilgisayardan aldım.bu forumdan birisi söledi. mail attım ölü piksel testi yapabilrmisiniz diye adamlar yapıp göndermişler saolsunlar. alacaksanız öneririm...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.