Şimdi Ara

19 mayıs a kadar rekor kıralım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
0
Favori
6.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne Mutlu Türküm Diyene!
  • ...Ne Mutlu Türküm Diyene...
  • Ne mutlu Türk'üm diyene.....

M.Kemal ATATÜRK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarsizm -- 19 Mart 2009; 17:04:18 >
  • bakın duygulandım şimdi kıçınızın altında bir sandalye bir elinizde fare diğerinde klvaye gelmişsiniz buraya ne mutlu türküm diyene yazıyorsunuz, sonuç? kimi geliyor burada ne mutlu türküm diyene yazıyor 2 dakika sonra başka konuda salak salak "hahaa ne de olsa türk" veya "türkün yaptığı iş böyle olur" veya "türkiyedeysen olur" gibisinden ülkesini ve milletini aşağılayarak ya komiklik yapmaya çalışıyor ya da ne yaptığını o da bilmiyor. Atatürk bu devleti ve bu güzel sözü bir forumda 3-5 sayfa dolusu yazmamız için miras bırakmadı. Ben de söylerim her yere yazarım ama Atatürk o sözü söyleyerek değil söyleterek bu güzel vatanı düşman elinden kurtardı. Ben de buraya yazarak değil yaptıklarım ve yapacakalrımla herkese türk olmanın ne kadar gururlu ne kadar yüce olduğunu göstereceğim.

Bir de başlık ne öyle? 19 Mayısa kadar rekor kıralım. Hadi tamam bir iş yapıyorsunuz bari adam gibi yapın. "rekor kıralım"... merak ediyorum buraya "ne mutlu türküm diyene" yazan kişilerden kaçı o sözün manasını kavrayarak yazdı, kaçı gerçekten içten gelerek yazdı? Maksat sayfalar dolusu yazalım sonra oley biz türküz en güçlü biziz şu kadar sayfa yazdık diyerek sadece egomuzu şişirelim. İnternetin neresinde abuk sabuk bir iş var orada türkler sözde türkiye için elele veriyoruz bırakın bu boş işleride yeri geldiğinde gerçekten ve en içten duygularınızla haykırarak "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" deyin ve dedirtin.

Bir sözümde şu işte vatan için açılan başlıkara ilgi yok karı kız için açılan başlıklara sayfalar dolusu mesaj var diyene. Ben bu başlığı okuyunca gerçekten o abuk sabuk kız konuları daha mantıklı geldi en azından orada bir kişiye söylediğimiz sözlerle yaptığımız yardımlar var en azından oraya yazdıklarımız bir işe yarıyor. En kötü ihtimalle 3-5 söz söyleyerek eğleniyoruz buraya sadece rekor için sadece ego için aynı cümleyi kopyala yapıştır yapmaktan daha mantıklı.

Son olarak yanlış anlaşılma olmasın diye; milliyetçi değilim atatürkçüyüm ve haliyle Atatürk Milliyetçiliğini benimserim

• NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !!!
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
  • NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !

GünceL..
  • Buraya yazınca ne oluyor ki

Bende yazıyım 100 kere ama değişen birşey olmıyacak
  • Ne Mutlu Türküm Diyene . . .

- Buraya yazınca ne olacak ?
  • ne mutlu türküm diyene
  • Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
  • quote:

Orjinalden alıntı: taichi

bakın duygulandım şimdi kıçınızın altında bir sandalye bir elinizde fare diğerinde klvaye gelmişsiniz buraya ne mutlu türküm diyene yazıyorsunuz, sonuç? kimi geliyor burada ne mutlu türküm diyene yazıyor 2 dakika sonra başka konuda salak salak "hahaa ne de olsa türk" veya "türkün yaptığı iş böyle olur" veya "türkiyedeysen olur" gibisinden ülkesini ve milletini aşağılayarak ya komiklik yapmaya çalışıyor ya da ne yaptığını o da bilmiyor. Atatürk bu devleti ve bu güzel sözü bir forumda 3-5 sayfa dolusu yazmamız için miras bırakmadı. Ben de söylerim her yere yazarım ama Atatürk o sözü söyleyerek değil söyleterek bu güzel vatanı düşman elinden kurtardı. Ben de buraya yazarak değil yaptıklarım ve yapacakalrımla herkese türk olmanın ne kadar gururlu ne kadar yüce olduğunu göstereceğim.

Bir de başlık ne öyle? 19 Mayısa kadar rekor kıralım. Hadi tamam bir iş yapıyorsunuz bari adam gibi yapın. "rekor kıralım"... merak ediyorum buraya "ne mutlu türküm diyene" yazan kişilerden kaçı o sözün manasını kavrayarak yazdı, kaçı gerçekten içten gelerek yazdı? Maksat sayfalar dolusu yazalım sonra oley biz türküz en güçlü biziz şu kadar sayfa yazdık diyerek sadece egomuzu şişirelim. İnternetin neresinde abuk sabuk bir iş var orada türkler sözde türkiye için elele veriyoruz bırakın bu boş işleride yeri geldiğinde gerçekten ve en içten duygularınızla haykırarak "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" deyin ve dedirtin.

Bir sözümde şu işte vatan için açılan başlıkara ilgi yok karı kız için açılan başlıklara sayfalar dolusu mesaj var diyene. Ben bu başlığı okuyunca gerçekten o abuk sabuk kız konuları daha mantıklı geldi en azından orada bir kişiye söylediğimiz sözlerle yaptığımız yardımlar var en azından oraya yazdıklarımız bir işe yarıyor. En kötü ihtimalle 3-5 söz söyleyerek eğleniyoruz buraya sadece rekor için sadece ego için aynı cümleyi kopyala yapıştır yapmaktan daha mantıklı.

Son olarak yanlış anlaşılma olmasın diye; milliyetçi değilim atatürkçüyüm ve haliyle Atatürk Milliyetçiliğini benimserim

Eline,koluna,bileğine,aklına,yüreğine sağlık birader...

• NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

• Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
  • Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
  • Ne Mutlu Türk'üm Diyene
  • Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene !
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.