arakdaşlar herkese merabalar...ben ilk olarak şunu söylemek istiyorum...ASUS PM17TU modeli (3ms tepk.) ilklcd monitörüm olmuştu.bunu daha sonra 19 samsung 191t tft modeli monitör aldım.ddahasonrabunu ASUS 191W WİDESCREEN ALMAK için sattıım.fakat gittigim abi bana ASUSU taviye etmedi.widescreende gerçekten görünntüler çok ii diil.begenmedim açıkçası ..(çözünürlükten olsa gerek)birde bikaç inceleme sitesinde 8ms tepkme süreli olmasına ragmen 25ms ye ye kadar oyunlarda tepkime süresi uzuzyormuş... bunu okuduktan sonra bu monıtorden hemen caydım......gittim SAMSUNG 920 N modelini aldım.(8ms tepkime süresi)iyiki de almışım...eger memenun kalmasaydım adam 1 gün içinde geri iade üstüne para şeklinde başka monitör almaam izin vermnişti ama...oyunları hemen yukleyip denedim...cod 2 yi açtım hemen....inanamadım.hiç bir şekilde ghost yok.süper hızlı oynanaıyordu....gerçekten çok memnunum...bbu monitörü ANALG çıkış diye eleştiriyolar ama bişi demek istiyorum.analaog ile dvi çıkışın arasındaki farkı anlayacak kadar keskin gözlere sahip diilim arkadaşlar....boşuna o kadar para baglamayın..FİYAT:510 YTL ye aldım.(4 gün önce)fiyat performans dersenizki süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... %100 TAVSİYE EDİYORUMMMMM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme