Şimdi Ara

19 TL ye 500MB kotalı,sonrası 96 kbps internet | Ttnete Alternatif (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yeni birşey gibi başlık açılmış ama 3 yıldır devam eden bir olay üstelik böyle ballandırıldığı için vodafone 8 liralık tarifeyi 15/19 lira olarak değiştirererk yüzde 80 zam yaptı.
    sadece türkiye de olacak bir olay.
    vodafoneeuro avrupada 5 euroya sınırsız internet verirken aynı şirketin türkiyedeki haline bakın.
  • Şu 3.dünya ülkesinin hala geliştiğini sananlar var bir de ulan millet avrupa da amerika da artık 3 haneli hızlara normal gözle bakıyor biz hala burda 96kbps den bahsediyoruz rezalet ya
  • EEE bu kafayla devam işte. böle BTK böle sözleşmeler olursa napıcaksın ki?
    Adam hızı 8 megabite kadar satıyo sonra olmadı alt yapım uygun değil diyip 4 le kısıtlıyo alabildiğim hız ise 1 ile maksimum 2 arası. Ama 4 magabite kadar olan bağlantıya 8 in ücretini alması dolandırıcılık olmuyo.
    Biz daha çok 96kp 128 kb konuşuruz. Olcak iş değil ama kanser olmaktan iyidir. 3G radyasyon yayıyomuş güya. TTnetin müşteri hizmetleri ekipleri direk kenser yapıo. Bi başlığım var isterseniz bi bakın.
    Maceramı paylaşıyorum...

link:
    http://forum.donanimhaber.com/m_60714752/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60763280
    Az gülersiniz diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTHYPATHY -- 13 Mayıs 2012; 2:39:11 >

• Bir 50 gb yapsalar düşüne bilirdik...? 20-30 tl arası fiyat fena olmazdı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeur -- 13 Mayıs 2012; 15:18:03 >
  • Sen ne diyosun ya 19 liraya 500mb olurmu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rotwein

Sen ne diyosun ya 19 liraya 500mb olurmu :D

Ben 60 liraya 8 megabit bağlattımda ne oldu. Olur bü ülkede herşey olur... Ayın ikisinde bağlattığım internetle ilgili maceramın başlığı var gelişmeleride paylaşıyorum. Macerayı okuda neden olduğunu anla.
    Bak hala telefondan bağlanıyorum TTNET saolsun...
  •  19 TL ye 500MB kotalı,sonrası 96 kbps internet | Ttnete Alternatif

bir rüya gerçek oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhotoShop Man

19 TL ye 500MB kotalı,sonrası 96 kbps internet | Ttnete Alternatif

bir rüya gerçek oluyor

Bomba gibi paket tam bizlik....

• Böyle bir paket varsa resmen dalga geçiyorlar bizimle.2012'de,500mb kota ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Böyle bir paket varsa resmen dalga geçiyorlar bizimle.2012'de,500mb kota ?

Babacım en iyisi...
    Bek ben sınırsız bağlattım ne oldu? Sinirlerim bozuldu başka bi bk olmadı...
  • epey pahalı,daha önce 8TL olan şeyi 19 dan satıyorlar bunu alacağınıza avea yeni nesil tarifeye geçin.
  • bnm vodofone 8 liralık pakedim duruyor 100 mb kota var 8 mbit bağlanıyorsun aşdıkdan sonra 96 kbps bnmki çok daha iyi sınırsız napsam acaba ttneti kapattırım burdanmı devam etsemki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 14 Mayıs 2012; 18:08:50 >
  • gerçek mi???
    yok artık diyorum, vay ülkenin haline...
  • 96kbps mi? 500mb kotadan sonra kapansın daha iyi. O ne öyle söver gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.