Şimdi Ara

>19 Yaş İlk Araba Tavsiyesi< (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
4.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu apaçiliği saç tarzına ve aykırı tavırlarına bağlıyorum...sonuçta adamların tarzı böyle.... herkes seçimlerinde özgür....

civic 1.8 değilde.....1.4 HB civic gayet güzel, sürekli gözüme takılıyor, keşke zamanında onu alsaydım dediğim çok olmuştur.

konuyu açan arkadaş, kalın puntolarla yazmana gerek yok...okuyabiliyoruz...
  • En güzel Cooper, bütçe müsaitse CooperS..

quote:

Orijinalden alıntı: paanther konuyu açan arkadaş, kalın puntolarla yazmana gerek yok...okuyabiliyoruz...

=)
  • Bencede kesinlikle en iyi seçim Scirocco olacaktır hem performanslı hemde konforlu bir araç tek kapı her türlü genç arabası yani.
  • 20 yasindayim. benimde butcem seninkiyle ayni bi cok araci arastirdim ama yinede sciroccoda karar kildim siparisi verdim hala beklemedeyim. ha diyince alabilcegin bi araba degil suanda bir iki opsiyon eklettiginde bekleme suresi cok uzun oluyo hazirda bos araclar vardi en son sansliysan birtanesini alabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: playumb

Scirocco.

Her yönüyle mantıklı bi araç.

+1
  • Lancer 1.8 CVT de güzel araç. Ufak tefek adrenalinli gaza basınca g kuvveti hisettiren araç istiyorsan tabiki scirocco. Oturaklı, heybetli aynı zamanda spor da olsun istiyorsan lancer bakabilirsin. tsi motor olmadığı için lpg(lpi) uyumu da var. Kulakçıktan vites, cruise cont., bluetooth vs. baya dolu bir araç.

Juke u bayide inceledim. Kesinlikle alınmaz. Sırf üst donanımı sattırmak için 50 bin tllik arabada far ve yağmur sensörü yok. Sport mode diye bi özellik eklemişler sadece orta konsolda cicili bir ekran ve görüntüden ibaret. Gaz pedalının hassasiyetini artırıyor sadece. Direksiyon sertleşiyor mu dedim hayır dediler. Süspansiyonlar değişiyor mu? sertleşme alçalma falan? o da yok. Bu nasıl sport mode diyor insan. Koltukları da rahatsızdı. Gereksiz bir araç.

Lancerın 1500 motor otomatiği de var(biraz hantal). Ben 1buçuk senedir manuelini kullanıyorum, çok memnunum. Ben beyazını aldım ama kırmızısını almanı tavsiye ederim

• Bütçene göre A3, C30R, Astra opc ve ikinci el 320,330 cabrio vb gibi araçlar bakabilirsin. Birkaç yıl sonra kullandığın araç dan sıkılacağın için d sınıfı araçlara yöneleceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: RBdriftking

quote:

Orijinalden alıntı: playumb

Scirocco.

Her yönüyle mantıklı bi araç.

Şimdi tam onu diyecektim

Scirocco vazgeçilmez bir tasarımı var ve 1.4 TSI 160 HP DSG 65 bin civarı olması lazım bir genç için ve sizin kriterlerinize en uygun araç görünüyor.

bende ilk aracımı bakıyorum bu aralar..bütçem senin gibi 55-60 olsaydı scirocco yada guiletta alırdım..
  • polo gtı seni tatmin edecek bir araç olur. illa apaçi diyorsan gtı yazısına ki kesinlikle apaçi falan degil , oto sever insanların hastası oldugu bir yazıdır o , sildirirsin olur biter..
  • selam dostum ben de senin gibi 19 yaşındayım aile arabamız var honda civic onu kullanıyorum. Şu an ben de isterdim kendi arabam olsun falan ama şimdilik pek mümkün gibi durmuyor belki üniversiteyi bitirince artık.

neyse tavsiyeme geliyim öncelikle piyasadaki bizim yaşımızdakilere yakışabilecek gayet iyi bir bütçen varmış..

arabalara meraklı olduğum için uzun zamandır takip ederim ve aynı yaşta olduğumuz için zevklerimizin yakın olduğunu düşünüyorum o yüzden sana tavsiyem ;

1- vw polo gti : 1.4 180 bg hem performansta başarılı hem yakıt tüketiminde cimri üstelik vergi konusunda da rahat edersin ayrıca fiyat olarak gayet makul 43.900 üstelik vw kalitesi bayi fiyatı pazarlıkla daha da düşer diye tahmin ediyorum

2-opel corsa opc: 1.6 192 bg poloyla yakın performansa sahip ama polodan biraz daha düşük, fiyat olarak 56 küsür diye hatırlıyorum tipi oldukça hoşuma gitmişti fakat polodan 13 bin tl fazla olması yüzünden ben polo gti yı seçerdim

benim tavsiyelerim bu şekilde inş. yararı dokunur.

• subaru sti de düşünebilirsin 2. el senin dediğin fiyatlarda..

edit: illada 0 km istiyorsan ben senin yerinde olsam sadece ve sadece alfa romeo giulietta yı seçerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.1996 -- 29 Nisan 2011; 17:53:26 >
  • Scirocco çok güzel seçim olur. Birazda performans düşkünü isen, 1.4 160 HP olan modeli işini görecektir. Yetersiz gelse bile ABT yazılım ile 210 HP oluyor ve VW garantisinde.
  • 2011 Honda civic gösterişli spor tarzı :d siyah rengi tazın çok dikkat çekıyo
  • Volvo c30 d2 r-design, imkaniniz elveriyorsa alin pisman olmazsiniz. Ekonomiyse ekonomi, goruntuyse goruntu. Ama manuel, siz otomatik istiyorsunuz sanirim. Otomatigide bunun d4 motorlusunda var o da 75 bin tl den basliyor.

Yerinizde olsam d2 motorlu r-design li beyaz bir c30 alirdim

Ne alirsaniz hayirli olsun diyeyim simdiden.
  • Scirocco TSI + ABT yazılımı = özgürlük

Gerisi yalan
  • Lancia Delta ?
    oldukça değişik ve bana göre güzel bir tasarımı var
    kalite olarak alfa romeoyla denk hatta daha iyi sayılabilir
    arka koltuklarıda oldukça geniştir makam arabası gibi yani arkada taşıdığın kişilerde rahat eder
    daha oturaklı şeylerden hoşlanıyorsan eminim beğeneceksin
  • 1.4 170hp guiletta dışı kırmızı, içi siyah kırmızı dikişli deri bir de yeni gelecek olan çift kavrama şanzıman veya 1.4 160hp scirocco dsg + uzun bekleme süreleri arasında seçimimi yapardım.

Polo gti da genç işi ama ilk araba olarak B sınıfının en performanslı modellerini önermek istemiyorum.Aynı şekilde cooper S.

Bunların dışında C30un 2.0 motorları hariç otomatik vitesi yok.Ne kadar juke gördüysem bayan sürüyordu bence bunu da ele.A3 ve 1 serisinin kasa değiştirmesi yakın.A klas çok iddialı geliyor ama 55-60 seviyelerinden satılacağını sanmam.
  • civic hb bir bak derim 1.8 140 hp lık motoru gayet tatminkar ama otomatigi biras performansı törpülüyor onun dışında guiletta derim. ben farklı tasarımları seven biriyim scirocco ne biliyim etrafta çok görüyorum bana artık çekici gelmıyor onun yerine daha az paraya polo gti alırsın daha extralarla falan full donanımlı bir araç alabılırsın forumda konusu var polo gti araştırmanı öneririm.
  • yaşına göre bişey al bence scirocco 2. araban olsa daha iyi olurdu. bunu söylememin sebebi fazla hızlı olması ve yaşın itibariyle gaza gelip üzüntü verici birşey olma olasılığı ve biraz büyük araç sanki yaşın için bence ilk polo gibi,cooper gibi(cooper s değil ama ) araçlara bakman
  • Scirocco...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.