Şimdi Ara

19 yaşında saç dökülmesi psikolojim bozuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben tıp okuyorum. O dermatolog aptallardan daha çok şey biliyorum saç hakkında. Öncelikle kesin likle dökülmeyi 0 lamak diye birşey yoktur. Saçın dökülmesini önlemenin tek yolu antiandrojen (oral-topikal) yada minoxidil losyonları kullanmaktır. antiandrojen kullanmak yan etki YAPABILIR. Ama uzun kullanımda. Dökülmeni durdurmak için sana spiro losyon oneriyorum. Uzun vadede fayda sağlar. Yaş23 falan oldumu günde 1mg finasterid etken maddeli herhangi bir ilacı alabilirsin. Saçınıda fazla yağlı tutma. Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de o yaşlardan beri dökülüyor. Baba Dayılar derken bütün sülalede var aynı sorun:) O yaşlarda saçın arka tarafı ve önlerden dökülmeye başlamıştı.. Bitkisel düşüncesiyle bioxcin kullanıyorum altı senedir. şu iki aydır de spreyine umut bağlayıp kullanmaya devam ediyorum. şampuanı saç çıkartmıyo ama yinede kullanmaya devam ediyorum 2010 yılından beridir. En azından şuan saçlarım daha çok dökülmüş olabilirdi diye düşünüyorum.. umarım öyledir:) sprey çok fazla kepek yapıyor ama şampuan gayet iyi kepeği kesti.. ırsi dökülmelerin kesin çözümü saç ektirmek gibi duruyor. İlk başlarda insan çok sıkıntı yapıyo internette çözüm arıyo sürekli ama pek bişey beklemeyin.. Zamanla alışılıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.